Nyheder

Årets vigtigste handel

Høsten er nu ved at være veloverstået for de fleste. Det er meget forskelligt, hvordan udbytterne ser ud, men det er ikke kun udbytter eller størrelsen af ens forbrug, der er vigtigt. Lige så vigtigt er det også at få afdækket priserne til de rigtige niveauer.

Webinar - Agrocura klæder dig på til årets vigtigste handel

Årets vigtigste handel står for døren, og i den anledning afholder Agrocura igen et online webinar. Høsten er en travl tid, og derfor har vi tilpasset webinaret til en høstvenlig version, hvor vi på 30 minutter klæder dig fuldkommen på til dine kommende dispositioner.

Hvad kan få priserne til at stige i den kommende høst?

Der er stadig en usikkerhed i markedet omkring den kommende høst på korn, som er blevet nedjusteret.

Hvad kan det få af betydning for afgrødepriserne hvis tørken fortsætter?

Vi ser nu en usikkerhed i markedet omkring den kommende høst af afgrøder pga. af manglende nedbør. Det er ikke kun i Danmark der er tørt, men i hele EU og omkring Sortehavsområdet.

Agrocura TILBUD // Corona-virussen giver muligheder for foderkøbere

Frygten overvinder i øjeblikket fundamentalerne, idet Corona-virussen i den grad har præget råvarermarkederne negativt med fald til følge. Det kan lidt atypisk give foderkøbere gode muligheder for at agere i den kommende tid til rigtig fornuftige niveauer ved brug af enten fysiskafdækninger eller afdækninger via optioner.

Hvordan ser vi råvaremarkedet udvikle sig?

Fundamentalt set går vi ind til en ny sæson med markant forbedret forsyningssituation sammenlignet med sidste år. Hvad betyder Corona-virussen for råvarepriserne og den usikkerhed vi i øjeblikket ser i marked?

Godt nytår fra Agrocura

Man fristes til at sige: igen igen præges priserne af vejrmarkedet grundet de store mængder vand, der er kommet de seneste måneder.

Er en forsikring mod udbyttetab en god ide

Det er vigtigt at få en individuel vurdering på hele ejendommens areal, ligesom alle risici skal diskuteres grundigt igennem.

Jens Schjerning og Henrik Andresen holder møde ved Bornholms Landbrug & Fødevarer

Så får vi hos Bornholms Landbrug & Fødevarer igen besøg af Cheføkononom Jens Schjerning fra Agrocura. Han vil sammen med sin kollega Henrik Andresen primært give os en update på emnet ”de negative renter” og betydningen heraf for dig som landmand.

Agrocura webinar: Årets vigtigste handler for køb af korn

Agrocura holder igen et GRATIS webinar, som du kan se på din computer (der er ikke fysisk fremmøde).

1 2 3 4 5 6