Agrocura TILBUD // Corona-virussen giver muligheder for foderkøbere

Frygten overvinder i øjeblikket fundamentalerne, idet Corona-virussen i den grad har præget råvarermarkederne negativt med fald til følge. Det kan lidt atypisk give foderkøbere gode muligheder for at agere i den kommende tid til rigtig fornuftige niveauer ved brug af enten fysiskafdækninger eller afdækninger via optioner.

Denne mulighed skal udnyttes i den kommende tid, for når virussen får mindre indflydelse og vi kommer over på den anden side, så er der fortsat stor risiko til stede for prisstigninger!

Er du afdækket langt nok ud i fremtiden med dine råvarer givet nuværende muligheder og risici? Hvordan kan strategien aktuelt lyde for at agere nu for din virksomheds eksponeringer?

Vi tilbyder at løbe dine afdækninger igennem og komme med indspark til, hvordan du kan forholde dig til aktuelle priser i markedet. Vi kommer samtidig med en vurdering af, hvor store udsving dine eksponeringer kan opleve via vores VaR-model.

Du får en skriftlig tilbagemelding og efterfølgende rådgivning over telefonen.

Alt dette til en fast pris på 3.750 kr. + moms, og 5.500 kr. + moms såfremt der skal laves en fuld VaR analyse, der giver det fulde overblik over, hvad dine foreløbige afdækning har betydet for risiko i 2020.

Tilbuddet gælder til og med den 31. marts 2020.

Det er nemt - send navn, adresse og telefonnummer til [email protected] eller i beskedboksen til højre her på siden – så vender vi tilbage til dig.

Agrocura har modtaget Finanstilsynets godkendelse som Fondsmæglerselskab, hvilket er den stærkest mulige autorisation du kan få som rådgiver indenfor finansiering, investering og råvarer. Godkendelsen sikrer dig, at Finanstilsynet løbende følger op på og kontrollerer, at Agrocuras arbejdsprocesser, rådgivning og certificeringer lever op til lovgivningen.

Vi har et stærkt team der står klar til at hjælpe - Vi glæder os til at høre fra dig.

Kategorier:
Råvarer Corona