Nyheder

Lørdagslæsning nr. 7: Hvedesituationen i Rusland

Hvor stor en rolle spiller russisk hvedeproduktion – og hvad er udsigterne til den kommende sæson?

Lørdagslæsning nr. 4: Situationen på oliemarkedet

Denne uges lørdagslæsning kommer lidt i forlængelse af sidste gang, hvor det omhandlede gas og el. I dag runder vi energimarkederne af ved at stille skarpt på oliemarkedet. Jeg vil starte med at forklare hvorfor vi har den aktuelle pris og til sidst vil jeg runde af med vores forventning til markedet.

Lørdagslæsning nr. 3: Status på el- og gasmarkederne

I denne udgave af vores lørdagsblog, vil jeg tage fat på den aktuelle situation på el- og gasmarkederne, og give et lille indblik i hvorfor prisen har udviklet sig som den har gjort den seneste tid. Jeg runder lige af med en meget kort og generel forventning til markedet.

NutriFair 2024

Sæt kryds i kalenderen og kom og mød os på NutriFair d. 17. og 18. maj! Opnå ny viden og netværk til Danmarks specialiserede fagmesse for husdyrsproducenter.

Agrocura ønsker en god sommer

Der er sket en masse i Agrocura det seneste halve år, så vi kigger lidt tilbage og gør status på konjunktur, investering og råvarer.

Lyt med til podcast med Millionærklubben Eksklusiv

Råvaremarkedet og investering i alt fra guld til grønne skove - lyt med, hvor vores chefanalytiker Jens Schjerning deltog i debatten.

Podcast med forecast på markederne i 2023!

Vores cheføkonom Jens Schjerning og analytiker Anders Mortensen har været i podcast studiet med Jens Balle, for at snakke om konjunktur, renter og aktier samt energipriserne.

Agrocura Avis nr. 13

2022 har været et spændende år for Agrocura. Der er sket en hel del både intern i Agrocura og eksternt. Læs avisen her!

Agrocura ønsker en rigtig god sommer

Der er sket en masse i Agrocura det seneste halve år, så vi kigger lidt tilbage og gør status på konjunktur, investering og råvarer.

Sommer podcast

Jens og Jens tager en rundtur på de finansielle markeder og gør status efter et halvt år med stormvejr. Lyt med når de kommer med vores bud på aktier og renter, og vender dollarens indflydelse på markederne samt kommer giver kort status på kryptoverdenen.

1 2 3 4 5 6