Nyheder

Så blev vores virtuelle konference 2022 skudt i gang!

Tak til alle der deltog torsdag den 13. okt. 2022, både ved vores V.I.P. arrangement i Aabenraa samt hjemme i stuerne.

Agrocura Konference 2021

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag den 5. november 2021, der holder vi igen konference på Munkebjerg Hotel i Vejle.

NYTÅRSGAVE!

Vi er stolte af, at 325 deltog i vores virtuelle konference i november måned. Rettidighed for generationsskifte er alfa og omega for virksomhedens fortsatte forretningsudvikling og drift.

JULEGAVE!

Vi er stolte af, at 325 deltog i vores virtuelle konference i november måned. Vi har mange spørgsmål omkring teknologiske fødevare.

Penge er affald

Vi kommer alle til at betale for indlån. Samtidig er det svært ikke at se, at ejendomsmarkedet og aktiemarkedet står over for en lang, god periode.

Agrocura virtuel konference 2020

Årets konference markerer også ti-året for Agrocura. Konferencen vil i år basere sig på skarpe og aktuelle indlæg fra Agrocuras egne eksperter, som vil give deres vurdering af markedet samt fremtidige forventninger. Konferencen vil desuden fokusere på professionel virksomhedsledelse og fremtidens fødevareproduktion.

Konference 2019 er veloverstået

Tusind tak til alle deltagere for en rigtig god dag i Vejle.

Skal du også med til vores konference den 1. nov. 2019?

Vi har mange spændende indlæg. Et af dem er om "Værdipapir og hvordan agerer man?", hvor Jens Kornbeck giver et indblik over det aktuelle højspændte marked, hvordan vi anbefaler at agere i det og krydrer det med tendenser og statistik.

Agrocura konference

Vi har fået et nyt spændende indlæg ved vores konference den 1. november 2019.

Agrocura konference 2019

Agrocuras konference er en tilbagevendende begivenhed og vi får mange positive tilbagemeldinger, derfor afholder vi igen i år konference.

1 2