Nyheder

Stigningen i de lange renter er slut

Vores analyser viser, at Europa er ramt af japansk »rentesyge«. Derfor tyder det på, at korrektionen op i de lange renter allerede er slut, og vi igen har sigte mod lavere lange renter, skriver cheføkonom i det finansielle rådgivningsselskab Agrocura, Jens Schjerning.

Konverteringsovervågning - Seneste tiltag i Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S

Hos Agrocura er vores fornemste opgave at sikre vores kunder det bedst mulige ståsted, når der skal tages beslutninger. Derfor arbejder vi altid på at udvikle vores forretning, til fordel for vores kunder. Vi er glade for, nu at kunne tilbyde endnu et ny produkt; Konverteringsovervågning.

Rådgiver: Muligheden for at skifte bank er blevet større

Det er blevet nemmere at skifte bank og forhandle rente-og bidragssatserne ned, lyder det fra den finansielle rådgivningsvirksomhed Agrocura, som forventer, at udviklingen vil fortsætte.

Højere lang rente venter i 2021

Efter et år, hvor samfundet har været lukket, ser det mere positivt ud for 2021, hvor vaccinen mod Corona finder vej til os. Flere finanshuse ser en vækst på 4-8 pct. i 2021.

Måske åbning for at indfri lange renteswaps

Den måde, som den lange rente opfører sig på, giver mulighed for at man kan indfri lange renteswaps, mener cheføkonom Jens Schjerning, Agrocura.

Drop in - og mød dine rådgivere

Kig inden for på LandboSyd til deres nye tiltag, hvor rådgivere en gang om måneden stiller op med råd og tips til dig - altid med aktuelle og relevante emner, tid til en snak og med kaffe på kanden.

Bagslag på hjælpepakkerne?

USA har på 2 måneder ca. stimuleret økonomien svarende til Finanskrisens 3 store hjælpepakker. Europa, Japan, England, Kina - ja alle lande er med på at hjælpe deres økonomier ud af Coronakrisen.

Kort opdatering på de finansielle markeder

Vi kommer omkring kraftige udsving på aktie- og rentemarkedet i marts og april måned, samt aktuelle muligheder.

Cheføkonom: Renten falder igen

Læg fastforrentet lån om, lyder rådet fra Agrocura. Det er oplagt at tage kursgevinster på fastrentelån.

Der er lige nu store kursgevinster på 20 og 30 årige fastforrentede realkreditlån – vi anbefaler at reagere nu!

Nogle af vores kunder har de sidste 2-3 år optaget fastrente 30 årige realkreditlån med det primære formål at kunne hente en kursgevinst ved en rentekorrektion op.

1 2 3