Nyheder

Nye jordpriser - 4. kvartal 2018

På ottende år ligger jordprisen sidelæns efter det dramatiske fald på over 40% i finanskrisen. Friske tal fra Danmarks Statistik for 4. kvartal 2018 viser en jordpris på 147.000 kr./ha., hvilket er et lille fald i forhold til 3. kvartal. Kontakt os, hvis du er interesseret i lokale forhold.

Aktierne tilbage på sporet -måske sidste optur?

Allerførst lidt omkring lavere omkostninger på investeringer i værdipapirer. Det er lidt paradoksalt, at vi i landbruget er enige omkring, at vores bidragssats er for høj, og at der mangler konkurrenceevne m. v. På investeringsområdet er vi så villige til at betale en alt for høj pris for produkterne, og vi kunne med et fingerknips spare mange penge, da det her er fuld konkurrence.

Nyt samarbejde mellem Agrocura og DK-Svinerådgivning

PRESSEMEDDELELSE - Køb foder med fokus på kvalitet og økonomi.

Agrocura: Pæne udsigter for mælkeproducenterne

Efteråret 2019 og 2020 kan gå hen og blive »rigtig fornuftigt« for mælkeprisen, vurderer Agrocura.

Kinas svinepest er en joker for svineprisen

Agrocura tror ikke på så høj en gennemsnitlig svinepris i 2019 som Landbrug & Fødevarer, men svinepesten i Kina kan ændre billedet, lød det fra analytiker i Agrocua, Ole Skovbøll Jensen, på infomødet i Silkeborg i går.

Schjerning: Ingen recession lige om hjørnet

De økonomiske nøgletal peger meget tydeligt på, at det går ok med økonomien for tiden, og der kommer formentlig ingen recession i USA de kommende to år, vurderer cheføkonom i Agrocura, Jens Schjerning.

Forventer uændret forsyning med korn

Kornprisen er faldet det seneste stykke tid, og markedet forventer nu en nogenlunde uændret forsyningssituation frem til den nye sæson, lød det fra Ole Skovbøll Jensen, analytiker i Agrocura, på mødet i Silkeborg i går.

Temadag: Sådan får du mest muligt for dit korn

Djursland Landboforening holder den 2. april temadag, hvor Agrocura fortæller om risikostyring, konjunktur, råvarer og renter.

Møder om ombruste markeder

2019 ser ud til at blive mindst lige så turbulent som 2018, vurderer rådgivnings-og analysefirmaet Agrocura.

Det nuværende EU består ikke om 5 år !

Eurozonen er den hovedregion i verden med mindst strukturelle vækst. Vi er for længst kørt af motorvejen i EU, og hvis vi fortsætter ad samme vej, kan det ende med et totalt kollaps. Den bedste måde at illustrere udfordringerne/ problemerne med EU, er et smut til Schweiz. Det er vigtigt for mig, at denne artikel er fagligt funderet og ikke mit politiske ståsted i forhold til EU.

1 2 3 4 5 6 7 8 9