Nyheder

340 landmænd gør sig klar på fremtiden

Er du også interesseret i at vide hvad fremtiden, både for dansk landbrug men også for dansk økonomi? Ja så er det med at hurtig på tasterne og få tilmeldt dig Fondsmæglerselskabet Agrocuras virtuelle infomøde. Og noget tyder på at den landsdækkende rådgivningsvirksomhed har ramt rigtigt med årets program, for foreløbig har det tiltrukket 340 deltagere, hvor af hovedparten er landmænd.

Kritik: AP Pension burde købe mere

Agrocura oplever, at udenlandske investorer løber med investeringer, der ellers kunne være blevet på danske hænder.

Taper tantrum

Et begreb vi mødte i 2013, og noget som markederne med større og større sandsynlighed vil stifte bekendtskab med igen i 2021. Det såfremt det går som præsten prædiker og centralbankerne i 2021 kommer i en situation hvor de vil ændre retorik og indirekte sende den lange rente op i en såkaldt tapering. Men hvad betyder det for aktierne?

Infomøder med bud på fremtiden

Igen i år afholder det finansielle rådgivningsselskab Agrocura infomøder - denne gang virtuelt.

Stor interesse for at tage investeringerne i egen hånd

Depressive og maniske udsving på værdipapirmarkederne øger interessen blandt private og virksomhedsejere til at tage investeringerne i egen hånd. Torsdag d. 28/1 holdte Agrocura webinar for 78 interesserede deltagere, hvor nybegynderens briller blev taget på.

Sikrer gode råvarepriser til danske landmænd

Kraftige udsving i priserne på soja giver dybe panderynker for en række husdyrproducenter, der ikke fik udnyttet de gode priser i starten af august 2020. Hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S er frustrationerne noget der kan mærkes.

Udsigterne peger mod gode svinepriser i 2021! Og specielt for smågrisene!

Første kvartal vil forblive tungt, men hvad med andet kvartal og frem? At sætte kr og øre på, hvor godt det kan blive, er en umulig opgave med alle de usikkerheder, der gør sig gældende. Men det er slet ikke utænkeligt, at de eksisterende prognoser ender med at blive for konservative!

Virtuelt infomøde den 25. feb.-5. april 2021

Vi havde glædet os til at se dig til et fysisk infomøde, men som følge af COVID-19 afholder vi forårets infomøder virtuelt. Det ændrer dog ikke på, at vi har sammensat et stærkt program til dig.

Nyt investeringsnetværk for landbruget

Netværkerne fra Farmbrella og fondsmæglerselskabet Agrocura vil i et nyt netværk få agrosektorens formuer til at vokse.

Råvarepriserne fortsætter ind i 2021, som de sluttede 2020. Med pil op!

Specielt sojaen ser sig ikke tilbage i øjeblikket med nådesløse stigninger til følge. Vi i Agrocura er fantastisk glade for at have afdækket vores forbrug helt frem april 2022 til super priser, men det er desværre ikke alle, som er samme situation.