Nyheder

12 års dødvande på jordprisen er slut

Går du i salgstanker, så tag en uforpligtende (gratis) snak med Jens Schjerning omkring jordprisstatistikken, tlf.: 2142 5620 / mail: jes@agrocura.dk Prisen på landbrugsjord tikker op på 166.500 kr./ha. i årets 2. kvartal. Toppen siden faldet i Finanskrisen ligger i 4. kvartal 2015 på 168.000 kr./ha. og mon ikke vi kommer over når 3. og 4. kvartals tal kommer for 2022.

Agrocura Avis nr. 13

2022 har været et spændende år for Agrocura. Der er sket en hel del både intern i Agrocura og eksternt. Læs avisen her!

Kollaps venter i inflationen

Alt hvad vi taler om, handler om inflationen. Det er ikke som i 70’erne eller 80’erne, der havde vi også 6 til 8% vækst. De 2 første kvartaler af 2022 viser negativ vækst i USA.

Cheføkonom: En recession i 2023 vil give markant rentefald

Det peger mere og mere mod en økonomisk lavkonjunktur i 2023.

Agrocura holder åbent hus!

Da vi har fået nye ejer og i den forbindelse er flyttet i nye lokaler, vil vi gerne invitere til Åbent Hus.

August opdatering på kornmarkederne

Hvordan skal der strategisk ageres ud fra årets høst? Det er et relevant spørgsmål uanset om du er køber eller sælger i markedet. Traditionen tro kommer vi med vores bud, men i år tager vi også bestik af den økologiske afgrødesituation.

Podcast om konjunktur og renter - Hør Jens Schjerning i podcasten Investering på hjernen

Vores cheføkonom Jens Schjerning har været i podcast studiet med Jens Balle, for at snakke om konjunktur, renter og aktier.

Agrocura ønsker en rigtig god sommer

Der er sket en masse i Agrocura det seneste halve år, så vi kigger lidt tilbage og gør status på konjunktur, investering og råvarer.

Sommer podcast

Jens og Jens tager en rundtur på de finansielle markeder og gør status efter et halvt år med stormvejr. Lyt med når de kommer med vores bud på aktier og renter, og vender dollarens indflydelse på markederne samt kommer giver kort status på kryptoverdenen.

Hvedeprisen er faldet med 25 procent siden topniveau

Faldet i hvedeprisen fortsætter med uformindsket styrke, og faldet vil højst sandsynligt fortsætte frem mod høst.