Nyheder

Det er et vildt råvaremarked

Råvaremarkedet har længe været meget volatilt med store prisstigninger og mindre fald på alle afgrøder. I onsdags kom den månedlige Wasde rapport fra USDA med deres første bud på ny afgrødesæson.

Er du ligesom os helt vild med raps? Så er der godt nyt.

Sammen med Bayer sætter Agrocura i en række webinarer henover 2021 fokus på raps.

2021 - kommer mælkeprisen op eller ned?

For et år siden var det vores klare vurdering at mælkeproducenterne gik et godt år i møde - men så kom COVID-19 og satte en stopper for festen. I denne uges markedskommentar tager vi bestik af det nye år, og hvad du som mælkeproducent kan forvente. Og det ser faktisk mere positivt ud i 2021. Har du kommentarer til dagens markedskommentar eller ønsker du en uddybning, så tøv ikke med at tage kontakt til mig på 7436 5189.

340 landmænd gør sig klar på fremtiden

Er du også interesseret i at vide hvad fremtiden, både for dansk landbrug men også for dansk økonomi? Ja så er det med at hurtig på tasterne og få tilmeldt dig Fondsmæglerselskabet Agrocuras virtuelle infomøde. Og noget tyder på at den landsdækkende rådgivningsvirksomhed har ramt rigtigt med årets program, for foreløbig har det tiltrukket 340 deltagere, hvor af hovedparten er landmænd.

Infomøder med bud på fremtiden

Igen i år afholder det finansielle rådgivningsselskab Agrocura infomøder - denne gang virtuelt.

Sikrer gode råvarepriser til danske landmænd

Kraftige udsving i priserne på soja giver dybe panderynker for en række husdyrproducenter, der ikke fik udnyttet de gode priser i starten af august 2020. Hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S er frustrationerne noget der kan mærkes.

Råvarepriserne fortsætter ind i 2021, som de sluttede 2020. Med pil op!

Specielt sojaen ser sig ikke tilbage i øjeblikket med nådesløse stigninger til følge. Vi i Agrocura er fantastisk glade for at have afdækket vores forbrug helt frem april 2022 til super priser, men det er desværre ikke alle, som er samme situation.

Agrocura virtuel konference 2020

Årets konference markerer også ti-året for Agrocura. Konferencen vil i år basere sig på skarpe og aktuelle indlæg fra Agrocuras egne eksperter, som vil give deres vurdering af markedet samt fremtidige forventninger. Konferencen vil desuden fokusere på professionel virksomhedsledelse og fremtidens fødevareproduktion.

Årets vigtigste handel

Høsten er nu ved at være veloverstået for de fleste. Det er meget forskelligt, hvordan udbytterne ser ud, men det er ikke kun udbytter eller størrelsen af ens forbrug, der er vigtigt. Lige så vigtigt er det også at få afdækket priserne til de rigtige niveauer.

Webinar - Agrocura klæder dig på til årets vigtigste handel

Årets vigtigste handel står for døren, og i den anledning afholder Agrocura igen et online webinar. Høsten er en travl tid, og derfor har vi tilpasset webinaret til en høstvenlig version, hvor vi på 30 minutter klæder dig fuldkommen på til dine kommende dispositioner.

1 2 3 4