Nyheder

Læs vores konklusion af gårsdagens rentesænkning

ECB sænker indlånsrenten med 0,10% til minus 0,50% og starter seddelpresseren 1. nov. med 20 mia. euro i første omgang. Den Danske Nationalbank følger trop og smider indlånsrenten ned til minus 0,75%. Flere banker har allerede varslet negative renter på 0,75% for indlån for erhvervskunder. Værd meget forsigtig med, at flytte store midler til private virksomheder for at undgå negative renter. Det kan vi hjælpe med på anden vis. Konklusionen er i første omgang, at markedet havde formentligt ventet endnu mere, idet de lange renter steg i går aftes. Det bliver spændende og følge markedet i den kommende tid og ikke mindst allerede næste rentemøde onsdag næste uge i USA.

0,5% 30 årig på vej mod kurs 100?

Det er historiske muligheder for dem der vil have lidt fast rente. Men giver også problemer for renteswap. Vi har en plan for nedlukning af swap og kan rådgive, og lave konsekvensberegninger.

En verden med negative renter

Helt vildt! Hvem havde troet, vi skulle have åbnet en 0,5 pct. 2050? Omvendt er det trist, for det er jo et udtryk for rigets tilstand.

Foredrag om negative renter - Mulighed eller trussel?

De korte renter bliver mere og mere negative og vi får flere og flere penge for at låne. Hvilke afledte effekter er der af negative renter, og hvordan kan du vende det til din fordel som investor og låntager?

Agrocura webinar: En verden med negative renter og hvad så?...

Agrocura holder igen et GRATIS webinar, som du kan se på din computer (der er ikke fysisk fremmøde).

Det mener eksperterne

Jens Schjerning, Agrocura: Behold de variable lån.

Japansk scenarium i Europa

Jo flere ældre, jo mindre samlet forbrug. Derved kan væksten ikke drive inflationen op, og vi vil fastholde en lav rente i måske langt over 20 år. Selvfølgelig med mindre udsving undervejs.

Læserbrev - Japansk scenarium i Europa

Jo flere ældre, jo mindre samlet forbrug. Derved kan væksten ikke drive inflationen op, og vi vil fastholde en lav rente i måske langt over 20 år. Selvfølgelig med mindre udsving undervejs.

1 2 3 4 5 6