Nyheder

Kornpriserne er helt af lave - køb kun på korte kontrakter

I høst tror alle, at der er korn nok. Det presser priserne ned. Men i år er alt vendt på hovedet.

Podcast om jordprisen

Jens Schjerning har lavet en lille ”gratis” podcast om, hvorledes Agrocura ser på jordprisen efter seneste nye tal. Og vi kan afsløre, at der fortsat venter en del år med meget pæne prisstigninger.

HOT ejendomsmarked i 2021

Ejendomsmarkedet er i forrygende hopla i 2021. Sommerhuse fører med hele 12,2% stigning på halvåret. Dernæst jordpris over 15 ha. med 11,0% stigning. Vores analyser viser, at vi får år med tocifrede stigninger på fast ejendom i Danmark, hvilket også gælder jord.

Har succes med overvågning af lån

Agrocura er tilfreds med kundetilgangen efter lanceringen af selskabets konverteringsovervågning af lån den 1. juni.

Stigningen i de lange renter er slut

Vores analyser viser, at Europa er ramt af japansk »rentesyge«. Derfor tyder det på, at korrektionen op i de lange renter allerede er slut, og vi igen har sigte mod lavere lange renter, skriver cheføkonom i det finansielle rådgivningsselskab Agrocura, Jens Schjerning.

Agrocura Konference 2021

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag den 5. november 2021, der holder vi igen konference på Munkebjerg Hotel i Vejle.

Gratis podcast om boligmarkedet

Jens Schjerning har lavet 15 min. ”gratis” podcast om, hvorledes Agrocura ser på boligmarkedet. Og vi kan afsløre, at der fortsat venter en del år med meget pæne prisstigninger.

Friværdi er roden til alt ondt

Vi er i gang med en ny højkonjunktur efter coronakrisen. Det er sandsynligt, at aktiemarkedet stiger 100 pct., inden vi igen rammer en ny recession.

Halvårs status fra Agrocura med ønsket om en rigtig god sommer

Der er sket en masse i Agrocura det seneste halve år, så vi kigger lidt tilbage og gør status på konjunktur, investering og råvarer.

Konverteringsovervågning - Seneste tiltag i Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S

Hos Agrocura er vores fornemste opgave at sikre vores kunder det bedst mulige ståsted, når der skal tages beslutninger. Derfor arbejder vi altid på at udvikle vores forretning, til fordel for vores kunder. Vi er glade for, nu at kunne tilbyde endnu et ny produkt; Konverteringsovervågning.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12