Nyheder

Investering med investor

Flugten ud af kontanter får investorer til også at søge investeringer i det præmie landbrugserhverv. Vi har i Agrocura været med til at lave investorløsninger på alle nedennævnte modeller, og vi mangler i princippet cases. Om du finansierer dit landbrugsprojekt via realkredit/bank eller via investorer er i princippet det samme.

LIVE webinar den 25. marts kl. 17 om det vilde aktiemarked!

Efter en vild optur siden marts 2020, er særligt vækstaktierne begyndt at vise lidt svaghed. Har vi en større nedtur i udsigt, eller søger investorerne blot andre græsgange end de seneste års darlings.

340 landmænd gør sig klar på fremtiden

Er du også interesseret i at vide hvad fremtiden, både for dansk landbrug men også for dansk økonomi? Ja så er det med at hurtig på tasterne og få tilmeldt dig Fondsmæglerselskabet Agrocuras virtuelle infomøde. Og noget tyder på at den landsdækkende rådgivningsvirksomhed har ramt rigtigt med årets program, for foreløbig har det tiltrukket 340 deltagere, hvor af hovedparten er landmænd.

Kritik: AP Pension burde købe mere

Agrocura oplever, at udenlandske investorer løber med investeringer, der ellers kunne være blevet på danske hænder.

Taper tantrum

Et begreb vi mødte i 2013, og noget som markederne med større og større sandsynlighed vil stifte bekendtskab med igen i 2021. Såfremt det går som præsten prædiker og centralbankerne i 2021 kommer i en situation hvor de vil ændre retorik og indirekte sende den lange rente op i en såkaldt tapering. Men hvad betyder det for aktierne?

Stor interesse for at tage investeringerne i egen hånd

Depressive og maniske udsving på værdipapirmarkederne øger interessen blandt private og virksomhedsejere til at tage investeringerne i egen hånd. Torsdag d. 28/1 holdte Agrocura webinar for 78 interesserede deltagere, hvor nybegynderens briller blev taget på.

Nyt investeringsnetværk for landbruget

Netværkerne fra Farmbrella og fondsmæglerselskabet Agrocura vil i et nyt netværk få agrosektorens formuer til at vokse.

Bliv bedre til at investere med Farmbrella og Agrocura

13. januar afholdes første møde i agrosektorens nye investeringsforløb.

Få formuen til at vokse - gratis intro-webinar

Farmbrella præsenterer på et gratis intro-webinar den 17. december et nyt investeringsforløb, der skal lære netværkets medlemmer at få formuerne til at vokse.

Depotscreening og finansieringstjek

Hvad er Active share og Information ratio på dine investeringsfonde?

1 2