Nyheder

Refinansiering af lån

Opsigelsesfristen for lån, der skal refinansieres pr. 1.1.2021, nærmer sig, og senest 31.10 skal du have taget stilling til, hvad der skal ske, lyder det i en meddelelse fra det finansielle rådgivningsselskab Agrocura.

Cash is trash (penge er affald)

Vi kommer alle til at betale for indlån. Samtidig er det svært ikke at se, at ejendomsmarkedet og aktiemarkedet står over for en lang, god periode.

Danske landmænd har indlån og værdipapirer for over 39 mia.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at landbrugets finansielle aktiver er øget med syv mia. kr. i 2019.

Agrocura virtuel konference 2020

Årets konference markerer også ti-året for Agrocura. Konferencen vil i år basere sig på skarpe og aktuelle indlæg fra Agrocuras egne eksperter, som vil give deres vurdering af markedet samt fremtidige forventninger. Konferencen vil desuden fokusere på professionel virksomhedsledelse og fremtidens fødevareproduktion.

Cheføkonom: -Proaktivitet er nøgleordet post ASF

Det er en god ide at tage en snak med banken, hvis man er svineproducent og frygter tiden efter fundet af afrikansk svinepest i et vildsvin i Tyskland, mener cheføkonom i Agrocura, Jens Schjerning.

Centralbankerne vil holde renten i ro

Temaerne er mange ind i efter-/ vinteråret og hver især med potentiale til at give store udsving på markederne. Vi kigger ind i en mulig anden bølge af corona, amerikansk præsidentvalg, tyrkisk kollaps, Sydeuropa i dvale og potentiel genopblusning i handelskrigen.

Bagsiden af Corona-krisen

Hør Jens Schjerning og Jens Kornbeck til Dansk Aktionærforenings generalforsamling, hvor de giver et indlæg om det finansielle marked.

Måske åbning for at indfri lange renteswaps

Den måde, som den lange rente opfører sig på, giver mulighed for at man kan indfri lange renteswaps, mener cheføkonom Jens Schjerning, Agrocura.

Ny beregning af renteswap

En ny beregningsmetode af renteswaps, kan i fremtiden styrke dine argumentation over for din finansielle samarbejdspartner. Det er en debat der er værd at holde øje med, kontakt os for hjælp eller sparring herom.

Aktier overvurderet med 20-25 procent

Aktiemarkedet er altid forud for økonomien og derfor meget centralt set med landbrugets øjne. Nye aktiedyk til efteråret vil være et signal på, at økonomien har lidt vanskeligt med at reetablere sig oven på coronakrisen.

1 2 3 4 5 6 7 8