Nyheder

Har succes med overvågning af lån

Agrocura er tilfreds med kundetilgangen efter lanceringen af selskabets konverteringsovervågning af lån den 1. juni.

Stigningen i de lange renter er slut

Vores analyser viser, at Europa er ramt af japansk »rentesyge«. Derfor tyder det på, at korrektionen op i de lange renter allerede er slut, og vi igen har sigte mod lavere lange renter, skriver cheføkonom i det finansielle rådgivningsselskab Agrocura, Jens Schjerning.

Agrocura Konference 2021

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag den 5. november 2021, der holder vi igen konference på Munkebjerg Hotel i Vejle.

Friværdi er roden til alt ondt

Vi er i gang med en ny højkonjunktur efter coronakrisen. Det er sandsynligt, at aktiemarkedet stiger 100 pct., inden vi igen rammer en ny recession.

Konverteringsovervågning - Seneste tiltag i Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S

Hos Agrocura er vores fornemste opgave at sikre vores kunder det bedst mulige ståsted, når der skal tages beslutninger. Derfor arbejder vi altid på at udvikle vores forretning, til fordel for vores kunder. Vi er glade for, nu at kunne tilbyde endnu et ny produkt; Konverteringsovervågning.

Se eller gense vores webinar fra den 29. april vedr. digital valuta

Digitale valuta er, igen, et emne i høj kurs i den finansielle verden i takt med diverse kryptovalutaers seneste himmelflugt.

En mur af penge har ramt aktiemarkederne

Centralbankernes bazookaer i form af obligationsopkøbsprogrammer har ud over at understøtte økonomierne også haft særdeles positiv indflydelse på aktierne.

Store friværdier kan presse bidragssatser ned

Boligejere kan ikke forhandle deres bidragssatser ned. Til gengæld kan de udnytte deres friværdi til at reducere beregningsgrundlaget for bidragene.

Investering med investor

Flugten ud af kontanter får investorer til også at søge investeringer i det præmie landbrugserhverv. Vi har i Agrocura været med til at lave investorløsninger på alle nedennævnte modeller, og vi mangler i princippet cases. Om du finansierer dit landbrugsprojekt via realkredit/bank eller via investorer er i princippet det samme.

Rådgiver: Muligheden for at skifte bank er blevet større

Det er blevet nemmere at skifte bank og forhandle rente-og bidragssatserne ned, lyder det fra den finansielle rådgivningsvirksomhed Agrocura, som forventer, at udviklingen vil fortsætte.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10