Nyheder

En mur af penge har ramt aktiemarkederne

Centralbankernes bazookaer i form af obligationsopkøbsprogrammer har ud over at understøtte økonomierne også haft særdeles positiv indflydelse på aktierne.

Ny beregning af renteswap

En ny beregningsmetode af renteswaps, kan i fremtiden styrke dine argumentation over for din finansielle samarbejdspartner. Det er en debat der er værd at holde øje med, kontakt os for hjælp eller sparring herom.

Aktier overvurderet med 20-25 procent

Aktiemarkedet er altid forud for økonomien og derfor meget centralt set med landbrugets øjne. Nye aktiedyk til efteråret vil være et signal på, at økonomien har lidt vanskeligt med at reetablere sig oven på coronakrisen.

Bagslag på hjælpepakkerne?

USA har på 2 måneder ca. stimuleret økonomien svarende til Finanskrisens 3 store hjælpepakker. Europa, Japan, England, Kina - ja alle lande er med på at hjælpe deres økonomier ud af Coronakrisen.

Kort opdatering på de finansielle markeder

Vi kommer omkring kraftige udsving på aktie- og rentemarkedet i marts og april måned, samt aktuelle muligheder.

Historisk aktienedsmeltning, afløst af historisk optur – hvad så nu?

30 % er aktierne steget siden bunden d. 23 marts – var det starten til et nyt bull-marked de næste 8-10 år, eller blot en korrektion mod nedsmeltningen i marts.

Aktiekurser er rekordhøje, men kan være den bedste investering

I hele 2019 har den europæiske industri slået revner i form af konstant ringere nøgletal, uanset om det er erhvervstillid, fremstillingstal eller ’humøret’ hos indkøbscheferne, der giver indikatorerne.

Kan du tolerere risikoen ved aktier?

100 procent aktier kan være en løsning, når renten er i bund, men udsvingene kan være plus/ minus 20 procent.

Aktierne tilbage på sporet -måske sidste optur?

Allerførst lidt omkring lavere omkostninger på investeringer i værdipapirer. Det er lidt paradoksalt, at vi i landbruget er enige omkring, at vores bidragssats er for høj, og at der mangler konkurrenceevne m. v. På investeringsområdet er vi så villige til at betale en alt for høj pris for produkterne, og vi kunne med et fingerknips spare mange penge, da det her er fuld konkurrence.

1 2