Nyheder

Jens Schjerning gæster igen Aktieuniverset

Endnu engang har Jens Schjerning været i studiet ved Aktieuniverset med Mads Christiansen. De vender konjunktur, renter og ikke mindst deres bekymring på aktier dvs., de ser en lidt større korrektion ned, som måske er startet.

Status for året der gik.

Hør bl.a. hvad Jens Schjerning har af syn på renteforventninger, Bitcoin m.m. til 2024, da han gæstede Aktieuniverset.

Sommer podcast 2023

Sidste podcast inden 3 ugers sommerpause. Inflationen banker for alvor på døren til de 2 %, men hvorfor skulle den stoppe her? Jens og Jens vender den økonomiske dagsorden, og kigger ind i konjunkturbilledet, renter, aktier, ejendomme og inflationsudsigten. Lyt med her og ha´ en rigtig god sommer.

Aktieuniverset - Gratis podcast

Vil du opdateres på aktier, økonomi, inflation, renter, og ejendomspriser?

Podcast med forecast på markederne i 2023!

Vores cheføkonom Jens Schjerning og analytiker Anders Mortensen har været i podcast studiet med Jens Balle, for at snakke om konjunktur, renter og aktier samt energipriserne.

Inflationen og aktier

Aktierne er interessante, da dette marked altid er forud og tilhører de ledende indikatorer. Typisk, vender aktierne 6 til 9 måneder før økonomien, hvilket er meget vigtigt at vide jf. de økonomiske usikkerheder der pt. hersker. Der er dog en lille forskel på vending i aktierne når vi har et inflationsmiljø som nu. Her vender aktierne typisk når inflationen topper – vil det også ske denne gang?

Agrocura Avis nr. 13

2022 har været et spændende år for Agrocura. Der er sket en hel del både intern i Agrocura og eksternt. Læs avisen her!

Podcast om konjunktur og renter - Hør Jens Schjerning i podcasten Investering på hjernen

Vores cheføkonom Jens Schjerning har været i podcast studiet med Jens Balle, for at snakke om konjunktur, renter og aktier.

Inspirationsaften for svineproducenter

VKST Økonomi og Griserådgivning stiller igen i år skarpt på den aktuelle situation hos svineproducenterne.

Agrocura Avis nr. 12

2021 har været et udviklende år for Agrocura. Dette kommer vi omkring i avisen, ligesom vi også kommer omkring rentemarkederne, opfølgning på et vildt råvareår og meget andet. Læs den her!

1 2 3