Nyheder

Podcast med forecast på markederne i 2023!

Vores cheføkonom Jens Schjerning og analytiker Anders Mortensen har været i podcast studiet med Jens Balle, for at snakke om konjunktur, renter og aktier samt energipriserne.

Inflationen og aktier

Aktierne er interessante, da dette marked altid er forud og tilhører de ledende indikatorer. Typisk, vender aktierne 6 til 9 måneder før økonomien, hvilket er meget vigtigt at vide jf. de økonomiske usikkerheder der pt. hersker. Der er dog en lille forskel på vending i aktierne når vi har et inflationsmiljø som nu. Her vender aktierne typisk når inflationen topper – vil det også ske denne gang?

Agrocura Avis nr. 13

2022 har været et spændende år for Agrocura. Der er sket en hel del både intern i Agrocura og eksternt. Læs avisen her!

Podcast om konjunktur og renter - Hør Jens Schjerning i podcasten Investering på hjernen

Vores cheføkonom Jens Schjerning har været i podcast studiet med Jens Balle, for at snakke om konjunktur, renter og aktier.

Inspirationsaften for svineproducenter

VKST Økonomi og Griserådgivning stiller igen i år skarpt på den aktuelle situation hos svineproducenterne.

Agrocura Avis nr. 12

2021 har været et udviklende år for Agrocura. Dette kommer vi omkring i avisen, ligesom vi også kommer omkring rentemarkederne, opfølgning på et vildt råvareår og meget andet. Læs den her!

Friværdi er roden til alt ondt

Vi er i gang med en ny højkonjunktur efter coronakrisen. Det er sandsynligt, at aktiemarkedet stiger 100 pct., inden vi igen rammer en ny recession.

En mur af penge har ramt aktiemarkederne

Centralbankernes bazookaer i form af obligationsopkøbsprogrammer har ud over at understøtte økonomierne også haft særdeles positiv indflydelse på aktierne.

Ny beregning af renteswap

En ny beregningsmetode af renteswaps, kan i fremtiden styrke dine argumentation over for din finansielle samarbejdspartner. Det er en debat der er værd at holde øje med, kontakt os for hjælp eller sparring herom.

Aktier overvurderet med 20-25 procent

Aktiemarkedet er altid forud for økonomien og derfor meget centralt set med landbrugets øjne. Nye aktiedyk til efteråret vil være et signal på, at økonomien har lidt vanskeligt med at reetablere sig oven på coronakrisen.

1 2