Nyt investeringsnetværk for landbruget

Netværkerne fra Farmbrella og fondsmæglerselskabet Agrocura vil i et nyt netværk få agrosektorens formuer til at vokse.

Læs også artiklen på maskinbladet.dk

Landmænd og den resterende del af agrosektoren kan nu få sparring fra en bred vifte af aktører, når netværkerne fra Farmbrella og fondsmæglerselskabet Agrocura den 13. januar afholder første møde i et nyt investeringsnetværk, der komme til at foregå via webinar.

Målet er ifølge direktør i Farmbrella, Christina Elgaard, at få landbrugets formuer til at vokse, samtidig med at pengene kan medvirke til at udvikle den danske agrosektor, skriver Farmbrella i en pressemeddelelse.

- Penge, der står på en bankkonto, koster dig penge. I investeringsforløbet er det vores ambition, i samarbejde med Agrocura, at skabe et investeringsmiljø, hvor du får formuen til at vokse, samtidig med at du bliver udfordret og får sparring i et stærkt netværk, fortæller Christina Yding Hahn Elgaard.

Det nye investerings-forløb har ifølge Christina Elgaard været efterspurgt i Farmbrellas netværk, der nu tæller mere end 570 profiler, og hun ser meget frem til samarbejdet med Agrocura.


Innovation udefra

For Jens Kornbeck, analytiker i Agrocura er det afgørende, at investerings-netværkets deltagere kan få nogle informationer, man ikke kan hente andre steder, og så ser han store muligheder i et samarbejde med den nye netværksvirksomhed Farmbrella.

- Jeg tror, vi rammer bredere, når vi gør det sammen. Vi har mulighed for at udforme forløbet, så der er noget for enhver smag. Vi kan arbejde virtuelt, vi har også mulighed for at gøre noget fysisk - og vi har med tiden også mulighed for at tage på virksomhedsbesøg, hvis netværket har lyst til, at det skal udvikle sig til det, lyder det fra Jens Kornbeck.

Hos Agrocura ser Jens Kornbeck specielt frem til at få aktiveret de mange agro-direktører og folk fra øvrige brancher i Farmbrella, når investeringsforløbet begynder den 13. januar.

- Det ser jeg som en styrke, at vi også kan få sparring ind fra de indirekte landbrugserhverv. Det tror jeg kun vil være med til at styrke vores alsidighed, for jeg tror, at innovationen i ligeså høj grad skal komme udefra, som fra selve landbruget, fortæller Jens Kornbeck, som glæder sig meget til at høre, hvilke kompetencer og erfaringer deltagerne i netværket vil og kan bidrage med.

Jens Schjerning Jens Schjerning
Cheføkonom, HD-F 74365057
jes@agrocura.dk