Nyt ejerskab skal sætte gang i udviklingen hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S

Efter 12 år som datterselskab til LandboSyd, glæder stifter og nu medejer, Jens Schjerning, sig over at ’stå på egne ben’ og drifte virksomheden i en spændende og udviklende retning.

I fredags d. 29.04.2022, blev det offentliggjort at LandboSyd efter 12 års ejerskab, sælger Agrocura.

Den nye ejerkreds består således af direktør Hans Vigen, cheføkonom Jens Schjerning samt investerings- og konsulentvirksomheden Fountainhead Aps (ejet af direktør og iværksætter Søren Hoelgaard Justesen).

 

Læs eller genlæs pressemeddelelsen her

 

Nyt ejerskab skal sætte gang i udviklingen hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S

Dato: 02.05.22

Efter 12 år som datterselskab til LandboSyd, glæder stifter og nu medejer, Jens Schjerning, sig over at ’stå på egne ben’ og drifte virksomheden i en spændende og udviklende retning.

 

”Det er mig en stor glæde, at jeg som stifter af Agrocura for 12 år siden er blevet medejer sammen med direktør Hans Vigen og investor Fountainhead ApS (Søren Hoelgaard Justensen). Det giver også lidt kriller i maven, at få hånden på kogepladen, i princippet som fuldtids selvstændig med min udlejningsvirksomhed ved siden af” fortæller cheføkonom Jens Schjerning.

 

Den nye ejerkreds har allerede lagt en klar plan for Agrocura, og både Jens og Hans ser frem til den rejse de skal på, i fællesskab med resten af medarbejderne. En rejse der skal komme alle til gode, og skabe mest muligt værdi – som altid med kunderne for øje.

 

”Det gælder mig meget at det lykkes at købe Agrocura sammen med Jens. Som ejere kan vi nu, sammen med vores dygtige kollegaer, sætte retningen for Agrocura. Det bliver en spændende rejse vi skal på” fortæller Hans Vigen, og suppleres af Jens Schjerning:

”Vi kan nu udvikle virksomheden i den retning vi finder mest interessant og som skaber mest værdi for virksomheden, vores kunder og ikke mindst medarbejderne”.

Opretholder momentum

Trods nyt ejerskab og nye strategiske planer for Agrocura, vil både den nye ejerkreds og medarbejderne hos Agrocura understrege, at momentum opretholdes. Det betyder, at hele holdet fortsat står klar med ekspertise rådgivning indenfor råvarer, renter, aktier, jordpriser, ejendomsboliger mv. til deres kunder. Hertil kommer erfaringen med investorløsninger til landbrugserhvervet og ikke mindst i bestyrelsesarbejde.

”Der er intet ændret omkring Agrocura andet end ejerskabet. Som kunde vil du som altid møde det professionelle hold bag Agrocura” afslutter Jens

 

Yderligere spørgsmål bedes henvendes til

Hans Vigen på tlf. 7436 5175, mobil +45 2961 1813 eller pr. mail til hvi@agrocura.dk

Jens Schjerning på tlf. 7436 5057 eller pr. mail til jes@agroura.dk

Jens Schjerning Jens Schjerning
Cheføkonom, HD-F 74365057
jes@agrocura.dk

Kategorier: