Konverteringsovervågning - Seneste tiltag i Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S

Hos Agrocura er vores fornemste opgave at sikre vores kunder det bedst mulige ståsted, når der skal tages beslutninger. Derfor arbejder vi altid på at udvikle vores forretning, til fordel for vores kunder. Vi er glade for, nu at kunne tilbyde endnu et ny produkt; Konverteringsovervågning.

Med vores nye produkt bliver det muligt at få lagt dine lån ind i overvågningsprogrammet, hvor det dagligt holder øje med kurserne på dine realkreditlån.

Vi oplever tid og igen at vores kunder ikke har gennemført en tidslig konvertering, og derfor er gået glip af den ønskede kurs. Men vores konverteringsovervågning kan dette undgås

En applikationsplatform, hvori du kan;

  • Få overblik over dine lån samt hvilke der er åbne for konvertering
  • Få overblik over de forskellige konverteringsmuligheder samt deres økonomiske gevinst for dig
  • Holde styr på afdragsfriheden på dine lån – og få besked når disse er ved at udløbe, så du kan sikre dig en tidslig forhandling med banken.
  • Følge kursudviklingen og få besked når den nærmer sig din ønskede kurs

Besparelser at hente

Ved fast rentelån ligges lån ind til en given kurs for op eller nedkonvertering. Når en given kurs rammes giver programmet besked til både kunden og rådgiver, hvor der så herefter skal tages stilling til efterfølgende strategi.

Eks. Lån på 5 mio. kr. optaget til kurs 99,70. Ved en dagskurs på 94 ligger der her en skattefri kursgevinst på 285.000 kr.

Det samme eksempel med en kurs på 91 vil give 435.000 kr. i kursgevinst.

Ved kortrentelån ligges lån ind og følges til en given kurs rammes for at ligge over i fast rente. Eks. hvis 1% 30 år kommer i kurs 99,70 vil man overveje at ligge til fast rente.

 

Hans Henrik Kjær Hans Henrik Kjær
Kundechef, finans 74365166
hhk@agrocura.dk

Kategorier:
Finans Konjunktur Renter