Infomøder med bud på fremtiden

Igen i år afholder det finansielle rådgivningsselskab Agrocura infomøder - denne gang virtuelt.

Læs også artiklen i Effektivt Landbrug

- Vi har hyret fremtidsforsker Jesper Bo Jensen ind den 25. februar, hvor vi er live fra kl. 19. Jesper taler om tiden efter corona, hvor hans overskrift er: »De brølende 20' ere er på vej«, lyder det fra Jens Schjerning, der er cheføkonom i Agrocura.

Jesper Bo Jensen er blevet bedt om at tage landbrugsbrillerne på, så tilhørerne også får nogle bud på, hvad der vil trende inden for fødevareerhvervet, herunder om fremtidsforskeren ser faldende eller stigende priser på landbrug.

Som sædvanligt byder infomødet også på analyser af de animalske priser - ikke mindst når coronakrisen lægger sig - samt udsvingene på råvaremarkedet, så både købere og sælgere får noget, de kan tage med sig hjem og bruge.


Ølsmagning

Verdensøkonomien og renter vil traditionen tro også være et stort tema på infomødet. Desuden vil rådgivere fra Agrocura give deres vurdering af, hvor stærkt landmændene står i forhold til at presse deres relativt høje finansieringsomkostninger ned.

Endelig får tilhørerne et bud på, hvilke brancher der er interessante at investere i lige nu på aktiemarkedet - og hvordan det gøres bedst og billigst.

Efter Jesper Bo Jensens indlæg er der kl. 20.15 ølsmagning ved Fanø Bryghus for dem, der har tilmeldt sig.

Alle indlæg vil være tilgængelige i perioden fra den 25. februar til den 5. april.

Mere information og tilmelding på www.agrocura.dk

Hans Vigen Hans Vigen
Direktør 74365175
hvi@agrocura.dk