Højkonjunkturen er forlænget 2 år endnu

Højkonjunkturen er forlænget 2 år endnu. Derfor anbefaler vi, at du det næste halve år får optimeret din finansiering, herunder realkreditlån, og får forhandlet bedre renter og bidragssatser, og om nødvendigt får indhentet alternativ finansieringstilbud.

Vi ser desuden de lange renter stige ind i 2020 - en midlertidig rentekorrektion op – og det skal du handle på, hvis du har længere løbende renteswap eller fastforrentede realkreditlån. Vi har en klar strategi i forhold til hvornår gevinsten skal tages!

Længere løbende renteswap skal lukkes ned når rentekorrektionen er færdig, for de bliver trælse igen i næste recession.

Vi tilbyder dig en individuel gennemgang af dine realkreditlån og øvrig finansiering. Vi kommer omkring priser, optimering, fast eller variabel rente, finansielle muligheder i markedet, samt vores forventninger til konjunkturer og renter.

Du får en skriftlig tilbagemelding og efterfølgende rådgivning over telefonen.

Alt dette til en fast pris på 3.750 kr. + moms, og 5.500 kr. + moms såfremt vi også skal omkring renteswap.

Tilbuddet gælder til og med den 29. februar 2020.

Det er nemt - send navn, adresse og telefonnummer til info@agrocura.dk – så vender vi tilbage til dig.

Vi ser også aktierne stige det næste års tid. Har du ikke fået købt aktier, eksempelvis via pensionsopsparing, er det på høje tid. Det kan vi også hjælpe dig med.

Agrocura har netop modtaget Finanstilsynets godkendelse som Fondsmæglerselskab, hvilket er den stærkest mulige autorisation du kan få som rådgiver indenfor finansiering, investering og råvarer. Godkendelsen sikrer dig,  at Finanstilsynet løbende følger op på og kontrollerer, at Agrocuras arbejdsprocesser, rådgivning og certificeringer lever op til lovgivningen.

Vi har et stærkt team der står klar til at hjælpe.

Ring på tlf. 7436 5150 eller skriv til info@agrocura.dk for yderligere information.

Ole Eriksen Ole Eriksen
Kundechef, HD-F 74365035
oer@agrocura.dk

Kategorier:
Konjunktur Renter Finans