God indtjening i 2022 i landbrugserhvervet skal udnyttes

Der har generelt været god indtjening i landbruget i 2022. Derfor anbefaler vi, at du det næste halve år får optimeret din finansiering, herunder realkreditlån, og får forhandlet bedre renter og bidragssatser, og om nødvendigt får indhentet alternative finansieringstilbud.

Endelig ser det ud til at de lange renter er på vej nedad og lidt senere de korte renter. Det skal du handle på, hvis du har længere løbende renteswap eller fastforrentede realkreditlån.

Ydermere viser historien at inflationen kommer i bølger. Når inflationen og renterne igen er i bund, bør vi sammen få kigget på om det er relevant med noget fast rente for dig.

Vi tilbyder dig en individuel gennemgang af dine realkreditlån og øvrig finansiering. Vi kommer omkring priser, optimering, fast eller variabel rente, finansielle muligheder i markedet, samt vores forventninger til konjunkturer og renter.

Du får en skriftlig tilbagemelding og efterfølgende rådgivning over telefonen.

 

Alt dette til en fast pris på 3.999 kr. + moms, og 5.500 kr. + moms såfremt vi også skal omkring renteswap.

Tilbuddet gælder til og med den 28. februar 2023.

 

Det er nemt - send navn, adresse og telefonnummer til [email protected] – så vender vi tilbage til dig.

Vi ser også værdipapirmarkedet mere spændende i år. Har du ikke fået købt aktier/obligationer, eksempelvis via pensionsopsparing, er det måske på høje tid. Det kan vi også hjælpe dig med.

Agrocura har modtaget Finanstilsynets godkendelse som Fondsmæglerselskab, hvilket er den stærkest mulige autorisation du kan få som rådgiver indenfor finansiering, investering og råvarer. Godkendelsen sikrer dig,  at Finanstilsynet løbende følger op på og kontrollerer, at Agrocuras arbejdsprocesser, rådgivning og certificeringer lever op til lovgivningen.

Vi har et stærkt team der står klar til at hjælpe - kontakt os endeligt!

Rasmus Haun Hansen Rasmus Haun Hansen
Finans & Strategi 32677109
24599707
[email protected]