Farmbrella vil udvikle landbrugets bestyrelser

Den 4. november afholder netværket Farmbrella sit første webinar, der skal medvirke til at professionalisere landbrugets bestyrelser.

Læs også artiklen i EffektivtLandbrug.

Siden juni måned har 470 brugere oprettet en gratis profil på den nyopstartede netværksportal Farmbrella, der vil medvirke til at gøre det lettere at finde frem til de bedste samarbejdspartnere i den danske landbrugsklynge, og nu er teamet bag hjemmesiden også klar til at udfordre de mange netværkere med et nyt bestyrelsesforløb.

Første møde i bestyrelsesnetværket finder sted den 4. november, hvor der vil være »Farmtalk« med Jens Schjerning og Paul-Christian Kongsted fra fondsmæglerselskabet Agrocura og »Spotligth« med Bernt Villadsen fra Agriteam Randers.

Direktør i Farmbrella, Christina Elgaard, fortæller i en pressemeddelelse, at bestyrelsesforløbet er blevet en realitet efter at mange af de nye profiler på portalen overfor teamet bag Farmbrella og i sine profiler har udtrykt ønske om at blive klogere på bestyrelsesarbejde.

- I Farmbrella mener vi, at en god dialog med brugerne er vigtig for at skabe et spændende og udviklende forløb for netværksts medlemmer, og vi har oplevet en overvældende interesse for bestyrelsesarbejde, og derfor bliver det her vi først vil udfordre netværket, fortæller Christina Elgaard, som selv tager imod online den 4. november, når det første webinar toner frem på skærmen hos brugere over hele landet.

I forbindelse med opstarten af bestyrelsesforløbet lancerer Farmbrella også « Landbrugets bestyrelsesdatabase« , hvor deltagerne i webinarerne kan få hjælp til at finde de helt rigtige profiler, når de selv skal medvirke til at sammensætte bestyrelser i landbruget.


Debat via video

Bestyrelsesnetværket består af mindst 10 sessioner af 75 minutters varighed, hvor brugerne både kan vælge at tage del i den direkte debat eller de kan logge ind og følge sessionerne efterfølgende, når det passer bedst ind i arbejdsdagen.

Webinarerne, eller video-møderne, kommer til at foregå på Farmbrellas nye webinar-portal, og det nye mødeformat vil ifølge Christina Elgaard give brugerne en unik mulighed for at søge inspiration og finde samarbejdspartnere uden at være begrænset af, hvem man kender i sit lokalområde.

- Vi vil udfordre og inspirere vores brugere med stærke indlæg fra markante profiler i den danske landbrugsklynge, uanset hvor de befinder sig, og vi ser meget frem til at brugerne tager del i debatten, og måske det allervigtigste, at deltagerne får udvidet deres professionelle netværk, lyder det fra Christina Elgaard.

Christina Elgaard opfordrer alle stærke profiler indenfor landbrugsklyngen, der vil have gavn af at få udviklet sine kompetencer og udvidet sit netværk, til at oprette en gratis profil på netværksportalens hjemmeside, hvis de skal være med i den næste fase i landbrugets digitale vidensnetværk.

Paul-Chr. Kongsted Paul-Chr. Kongsted
Kundechef 74365017
pck@agrocura.dk

Kategorier:
Bestyrelsesnetværk