Få formuen til at vokse - gratis intro-webinar

Farmbrella præsenterer på et gratis intro-webinar den 17. december et nyt investeringsforløb, der skal lære netværkets medlemmer at få formuerne til at vokse.

Farmbrella er meget stolte af at kunne præsentere, at vi i samarbejde med fondsmæglerselskabet Agrocura i januar har opstart på et nyt investerings-forløb, der har fokus på, hvordan du får det maksimale afkast af dine investeringer samtidig med at du opnår personlig udvikling i et stærkt og kompetent netværk.

Klik her for at tilmelde dig Farmbrellas gratis intro-webinar 

Et nyt investerings-forløb har ifølge Christina Elgaard,direktør i Farmbrella, været efterspurgt i netværket, der nu tæller mere end 560 profiler, og i samarbejde med fondsmæglerselskabet Agrocura glæder hun sig meget til at få netværksdeltagerens formuer til at vokse.

- Penge, der står på en bankkonto, koster dig penge. I investeringsforløbet er det vores ambition, i samarbejde med Agrocura, at skabe et investeringsmiljø, hvor du får formuen til at vokse samtidig med at du bliver udfordret og får sparring i et stærkt netværk, fortæller Christina Elgaard, der selv er hovedtaler på webinaret 17. december.

I Agrocura glæder Jens Kornbeck sig til at gøre Farmbrellas brugere bedre til at investere, og han ser klare synergier imellem Agrocura og Farmbrella, der vil være til gavn for deltagerne i investeringsnetværket.

- Jeg tror, vi rammer bredere, når vi gør det sammen. Vi har mulighed for at udforme forløbet, så der er noget for enhver smag. Vi kan arbejde virtuelt, vi har også mulighed for at gøre noget fysisk - og vi har med tiden også mulighed for at tage på virksomhedsbesøg, hvis netværket har lyst til, at det skal udvikle sig til det, lyder det fra Jens Kornbeck.

Hos Agrocura ser Jens Kornbeck meget frem til at få aktiveret de mange agro-direktører og folk fra øvrige brancher i Farmbrella, når investeringsforløbet begynder til januar.

- Det ser jeg som en styrke, at vi også kan få sparring ind fra de indirekte landbrugserhverv. Det tror jeg kun vil være med til at styrke vores alsidighed, for jeg tror, at innovationen i ligeså høj grad skal komme udefra, som fra selve landbruget, fortæller Jens Kornbeck, som glæder sig meget til at høre, hvilke kompetencer og erfaringer deltagerne i netværket vil og kan bidrage med, og derfor deltager han i intro-webinaret den 17. december.

For Jens Kornbeck er det afgørende, at investerings-netværkets deltagere kan få nogle informationer, man ikke kan hente andre steder, og så ser han store muligheder i et samarbejde i så vidtfavnende et netværk.

For at give dig et indblik i, hvad du får ud af deltage i investerings-forløbet, afholdes den 17. december fra klokken 8.00 til 9.00 et introduktionsmøde som videokonference.

Her vil direktør i Farmbrella, Christina Yding Hahn Elgaard, fortælle mere om Farmbrellas investeringsforløb, og vi hører også meget gerne om dine forventninger til et kommende investerings-netværk i forbindelse med mødet.

Klik her for at tilmelde dig Farmbrellas intro-webinar den 17. december
  
Deltagerne vil modtage en e-mail med link til introduktionsmødet den 16. december klokken 13.00.

Tillmeldingsfristen til intro-webinaret er den 16. december klokken 12.00.

Er der i din nære omgangskreds stærke profiler, der vil have gavn af at få udvidet sit netværk, så er det nu, de skal oprette en profil, hvis de skal være med i den næste fase i udviklingen af landbrugets digitale vidensnetværk.

Med venlig hilsen 
Farmbrella-teamet

Jens Kornbeck Jens Kornbeck
Porteføljemanager 32677146
28603999
[email protected]

Kategorier:
Webinar Investering Finans