Covid-19 har givet en kæmpe adrenalin indsprøjtning i røven på krypto-elefanten

Innovationen i krypto-verdenen går styrtende hurtigt, hvor bitcoin-netværket vokser hurtigere end internettet gjorde på samme stadie. El Salvador har netop adopteret Bitcoin som legal tender på lige fod USD, der kan spare landet for overførselsgebyrer på op mod 33 %. Derved er 5-års prognosen skruet frem til… i dag! Det betyder omvendt også at mens internettet gjorde(gør) meget materiale og information gratis til alle, gør krypto og blockchain teknologi nu at værdierne i stigende grad kommer tilbage til rette ophavsmand. De næste 2-10 år bliver vanvittige.

Covid-19 har været (og er) en katastrofe for mange lande, sektorer og individer. Til gengæld har det også været med til at rykke den teknologiske dagsorden på en måde der formentlig ikke var sket såfremt virussen ikke var kommet. Teknologien og udviklingen går hurtigt mange steder, kryptoverdenen er dog et af de steder jeg har kendskab til der går absolut hurtigst, i hvert fald finansielt. Se eksempelvis NFT (non fungible tokens) universet på binance hjemmeside  der blev etableret i sidste kvartal. Hele Binance platformen blev etableret i 2017, og regnes blandt Verdens største kryptoplatform. Krypto universet globalt voksede i øvrigt til 101 mio. brugere i Q3 2020, mod 5,8 mio. i Q2 2017.  Til sammenligning har Nordnet, der er blandt de største online børsmæglere i norden, 1,5 mio. brugere. 

Hopper vi så videre til noget af det der reelt sker i Kryptoverdenen, hvilket er mindblowing og ingen har en Kinamands chance for følge til dørs 1:1, kan i hvert fald to tendenser fremhæves som værende i en psykedelisk udvikling, hvilket kan booste universet (og dermed priserne endnu mere)…

Læs mere her: Covid-19 har givet en kæmpe adrenalin indsprøjtning i røven på krypto-elefanten

Kategorier:
Investering