Agrocura – som den foretrukne forretningspartner for landbrugsvirksomheder

Agrocura – som den foretrukne forretningspartner for landbrugsvirksomheder

Agrocura har medvirket til at etablere en justeret forretningsstrategi og en bestyrelse på Kjargaarden vest for Ikast. Medejer Karsten Willumsen og direktør Ole Madsen fortæller om en god proces.

Landbrugsvirksomheder etablerer i stigende grad partnerskaber med Agrocura, for at sikre risikostyring og stærke beslutningsgrundlag bag deres dispositioner og forretningsudvikling. Kjargaarden vest for Ikast er en af de mange virksomheder, der har Agrocura som en tæt forretningspartner.

Igennem årene har cheføkonom Jens Schjerning og kundechef Ole Skovbøll rådgivet om råvareindkøb, finansiering og konjunkturudvikling.

Og da Karsten Willumsen og direktør Ole Madsen i efteråret 2017 besluttede sig for at lave en overordnet strategi og plan for forretningsudviklingen på stedet, valgte de at knytte investorrådgiver Paul-Chr. Kongsted, Agrocura til sig som rådgiver og tovholder på projektet.

”Paul-Chr. Kongsted syntes, vi havde den helt rigtige erfaring til, at vi kunne være trygge ved, at han skulle være tovholder i strategiprocessen.

Vi oplever, at processen og hele forløbet har været god og udfordrende,” fortæller Ole Madsen og Karsten Willumsen.

 

Læs hele artiklen fra Agrocura Avisen med Kjargaarden HER.

Paul-Chr. Kongsted Paul-Chr. Kongsted
Investor rådgiver 74365017
20801080
pck@agrocura.dk

Kategorier:
Agrocura Avis