Agrocura avisen 2023

Så er vores årlige Agrocura Avis på gaden – igen som indstik i Effektivt Landbrugs weekendavis og som digital udgave her på siden. Årets avis er traditionen tro spækket med faglige analyser af finans- og råvaremarkederne og spændende kundecases.

Så er vores årlige Agrocura Avis på gaden – igen som indstik i Effektivt Landbrugs weekendavis og som digital udgave her på siden.

Årets avis er traditionen tro spækket med faglige analyser af finans- og råvaremarkederne og spændende kundecases.

 

Du kan bl.a. møde Lars, der i mange år døjede med en negativ indskudskonto, som gjorde det umuligt for ham at spare op i virksomheden – og som kostede ham dyrt i skattekroner. Lars fortæller i avisen om, hvordan vores rådgiver Hans Henrik Kjær fandt den rette løsning for ham, og var med til at vende negativ til positiv.

 

Mød også Flemming, som driver en mælkeproduktion på øen Femø. Han var kørt fast i samarbejdet med sin bank, og havde brug for at komme videre. Han fortæller, hvordan en virksomhedspræsentation fra Agrocura ikke kun bidrog til et positivt bankskifte, men også satte gang i nye fremtidstanker hos ham.

 

Vi er glade for, og stolte af, at vores kunder ønsker at stille op til at deltage i vores avis. Mange tak for tilliden.

 

Du kan også læse vores rådgiveres analyser og status på bl.a. finans- og råvaremarkederne, samt vores junioranalytiker, Mikkel Ebbesens, artikel omkring futures og optioner. To finansielle værktøjer der kan være med til at risikosikre din bedrift i et volatilt råvaremarked.

 

Find årets avis via linket her

 

God læselyst!

Naja Klaus Naja Klaus
Kommunikation & markedsføring 32677601
28911031
[email protected]

Kategorier: