Kundecases

Vi har en stor kundeportefølje og hjælper vore kunder med alt inden for råvare-, finans- og investeringsmarkederne

 

 

 

Finansieringstjek gav afsæt til øget belåning 

Med et finansieringstjek i hånden tog Søren Korsgaard til møde i banken, hvilket medførte en forbedret realkreditbelåning af ejendommen.

 

 

 

 

 

 

Optioner forbedrede indtjeningen

På trods af at Martin Christensen egentlig havde solgt sit korn i høsten lykkedes det ham alligevel
at komme med på de stigende råvarepriser i efteråret 2022. Handlen med optioner via Agrocura blev redningen. 

 

 

 

 

 

 

 

Samarbejde på tværs løste Lars’ udfordringer

Lars Christensen havde i mange år haft en negativ indskudskonto som han ikke vidste hvordan han skulle vende.
Efter lappeløsning på lappeløsning, blev et møde med rådgivere fra Agrocura startskuddet på at få vendt negativ til positiv.

 

 

 

 

 

 

Præsentationsmateriale bidrog til bedre belåning
og åbnede op for flere udviklingsmuligheder

Flemming Jensen havde i længere tid gået og grublet over sine bankforhold. Han ville gerne forbedre sine finansielle vilkår, men var kørt fast hos sin bank. Efter at have afsøgt markedet konkluderede han, at Agrocura skulle løfte opgaven.

 

 

 

 

 

 

 

Råvareafdækning har bidraget til store besparelser

 

Søren Beck driver en moderne landbrugsvirksomhed med planteavl og svineproduktion.
For at få det optimale ud af sine råvarehandler i begge produktioner, benytter han bl.a. Agrocuras sparring indenfor råvareafdækninger – og med gode resultater.

 

 

 

 

 

 

Stærke erfaringer med en professionel bestyrelse

I forbindelse med generationsskiftet mellem Kristian Sørensen og Kristians far, Jens Sørensen, blev virksomheden Tranbjerg Østergaard konverteret til et A/S.
Der blev her skabt en bestyrelse, der kunne hjælpe dem i udviklingen af virksomheden frem mod og efter det endelige generationsskifte. Bestyrelsen har været med til at kvalificere mange beslutninger på rejsen fra 1.000 kalve frem til de i dag 4.000 kalve.

 

 

 

 

 

 

Værdifuld rådgivning er med til at sikre skarpe
omkostninger og råd til udvikling

Morten od Ditte Malling har trodset konjunkturerne og investeret i en stald til 36.000 økologiske høns. Inklusive besætning og løbegård løber samlet op i et tocifret millionbeløb. Tidligt i processen blev Agrocura en del af processen, og i samarbejde med Ditte og Morten blev der udarbejdet en virksomhedspræsentation med en beskrivelse af virksomheden samt projektet. Samtidig får parret rådgivning omkring råvareafdækning, for at minimere risikoen på bedriften.

 

 

 

 

 

 

 

Konvertering har bidraget til positiv udvikling

Bertus van Veldhuisen har arbejdet med konvertering af realkreditlån i forbindelse med udvidelser af bedriften. Derfor har han nu indgået en aftale med Agrocura om en overvågning af realkreditlånene, så han er klar til at slå til, hvis chancen byder sig. Det handler om aktiv gældspleje, men det er også et signal til de finansielle parter om, at der arbejdes seriøst og professionelt med økonomi og finansiering på bedriften

 

 

 

 

 

 

 

Præsentationsmateriale bidrog til positivt bankfilial skifte

Hos I/S Kuhr, Hedegård ved Rødkærsbro, var tilfredsheden med bankforbindelsen dalet støt over en længere periode. Den store landbrugsvirksomhed med mange driftsgrene søgte efter løsninger, der kunne få banken til at se på virksomheden med andre øjne. Netop denne løsning viste sig at være den rette for virksomheden, der med materialet imponerede banken. Nu bliver de mødt af en afdeling, der ser positivt på deres virksomhed og de ønsker, de har for fremtiden

 

 

 

 

 

 

Tæt samarbejde giver ro på råvarepriserne

På Årslevgård Landbrug er man ikke bange for at tænke i nye retninger for mælkeproduktionen, bl.a. ved at udlicitere mange opgaver. Siden marts 2021 har Agrocura assisteret med rådgivning af råvaredisponeringerne.

 

 

 

 

 

 

Bestyrelsesformand fra Agrocura sikrer strategi og vækst

Kjargaard Byg I/S er på en rejse med deres landbrug, og for at øge chancerne for at det kommer til at gå godt, har landbrugsvirksomheden valgt at etablere en gårdbestyrelse, med kundechef Paul-Chr. Kongsted som formand. Nu arbejdes der både ud fra en stor passion, med de rigtige initiativer både operationelt og strategisk.