Inspirationsaften for griseproducenter

Tidspunkt: 30. november 2021 kl. 15:30 - 21:00

Sted: Fulbyvej 15, 4180 Sorø
Arrangør: VKST
Pris for deltagelse: 750 kr. pr. deltager.

Til dette møde, skal du fremvise et gyldigt Coronapas for at deltage.

Mødet for griseproducenter og -medarbejdere sætter fokus på fremtidssikring af griseproduktionen via bæredygtig produktion og strategiske og økonomiske tiltag.

Kom og bliv opdateret på seneste nyt i branchen, bliv inspireret og få en god aften sammen med dine kollegaer.

PROGRAM

15.30 Vi starter med en sandwich i receptionen

15.45 Velkommen til mødet

Kort status på situationen i griseproduktionen
v/ Marlene Sparre Ibsen, Vicedirektør, VKST

15.55 Baggrund for landbrugets bæredygtighedsarbejde og introduktion til klimaregnskabet

v/Hans Roust Thyssen, Klimachef. Center for Klima & Bæredygtighed, SEGES

Hvordan kan VKST hjælpe griseproducenten med en bæredygtig udvikling af bedriften
v/ Nina Astrid Fenger Panvill, Miljø-, Natur-, Klima- og bæredygtighedskonsulent, VKST

16.45 Det nye opsving med mere saft og kraft og dets betydning for renten, jord, aktier og andet

v/ Jens Schjerning, Cheføkonom, Agrocura

17.30 Pause

17.40 Har du tjek på din foderlade?

Sådan sikrer du sunde råvarer og god hygiejne i dit foder til grisene, og dermed lavere omkostninger
v/ Kim Kofoed, Griserådgiver, VKST

18.00 Gør dig selv og dine ledende medarbejdere skarpe på lederrollen

Hvad har du med i rygsækken, og hvordan kan du bruge det konstruktivt i ledelsen af din virksomhed

v/ Ledelses- og virksomhedsrådgiver Henrik Søndergård og økonomi- og virksomhedsrådgiver Kasper Juhl Klausen, VKST

18.35 Aktuel økonomi

Status på priser og den økonomiske situation – nu og forventning til fremtiden. Hvilke strategiske tiltag er der behov for? Bankens syn på griseproduktionen – hvad oplever vi?
v/ Finn Skotte, Økonomikonsulent, VKST

19.15 Spisning og hyggesnak

20.00 Aktuelt nyt fra Axelborg

v/ Søren Søndergaard, formand for Landbrug & Fødevarer

21.00 Tak for i dag

Jens Schjerning Jens Schjerning
Cheføkonom, HD-F 32671519
21425620
[email protected]