Tidspunkt: 30. november 2021 kl. 15:30 - 21:00
Sted: Fulbyvej 15, 4180 SorøMødet for griseproducenter og -medarbejdere sætter fokus på fremtidssikring af griseproduktionen via bæredygtig produktion og strategiske og økonomiske tiltag.
Kom og bliv opdateret på seneste nyt i branchen, bliv inspireret og få en god aften sammen med dine kollegaer.
15.30 Vi starter med en sandwich i receptionen
15.45 Velkommen til mødet
Kort status på situationen i griseproduktionen
v/ Marlene Sparre Ibsen, Vicedirektør, VKST
15.55 Baggrund for landbrugets bæredygtighedsarbejde og introduktion til klimaregnskabet
v/Hans Roust Thyssen, Klimachef. Center for Klima & Bæredygtighed, SEGES
Hvordan kan VKST hjælpe griseproducenten med en bæredygtig udvikling af bedriften
v/ Nina Astrid Fenger Panvill, Miljø-, Natur-, Klima- og bæredygtighedskonsulent, VKST
16.45 Det nye opsving med mere saft og kraft og dets betydning for renten, jord, aktier og andet
v/ Jens Schjerning, Cheføkonom, Agrocura
17.30 Pause
17.40 Har du tjek på din foderlade?
Sådan sikrer du sunde råvarer og god hygiejne i dit foder til grisene, og dermed lavere omkostninger
v/ Kim Kofoed, Griserådgiver, VKST
18.00 Gør dig selv og dine ledende medarbejdere skarpe på lederrollen
Hvad har du med i rygsækken, og hvordan kan du bruge det konstruktivt i ledelsen af din virksomhed
v/ Ledelses- og virksomhedsrådgiver Henrik Søndergård og økonomi- og virksomhedsrådgiver Kasper Juhl Klausen, VKST
18.35 Aktuel økonomi
Status på priser og den økonomiske situation – nu og forventning til fremtiden. Hvilke strategiske tiltag er der behov for? Bankens syn på griseproduktionen – hvad oplever vi?
v/ Finn Skotte, Økonomikonsulent, VKST
19.15 Spisning og hyggesnak
20.00 Aktuelt nyt fra Axelborg
v/ Søren Søndergaard, formand for Landbrug & Fødevarer
21.00 Tak for i dag