Kommende arrangementer

Agrocura virtuel konference 2020

Starttidspunkt: 5. november 2020 kl. 19:00
Sluttidspunkt: 22. november 2020 kl. 22:59

Sted: Virtuelt - se og høre alle indlæg på din computer, iPad eller mobiltelefon
Arrangør: Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Pris for deltagelse: Det er gratis for vores kunder med Focus+ aftale (fastprisaftale) at tilmelde sig. For kunder med Focus aftale koster det kr. 475 og øvrige deltagere koster det kr. 750. Priserne er ex. moms og pr. person.

Se meget mere i vores INVITATION.

Tilmeld dig via https://crm.agrocura.dk/webinar/5f76f6764bea1800176cd2e2

Årets konference markerer også ti-året for Agrocura. Konferencen vil i år basere sig på skarpe og aktuelle indlæg fra Agrocuras egne eksperter, som vil give deres vurdering af markedet samt fremtidige forventninger. Konferencen vil desuden fokusere på professionel virksomhedsledelse og fremtidens fødevareproduktion.

Verden er foranderlig, og det stiller stadig større krav til driften af landbrugsvirksomheder. Nye teknologier står på spring til at revolutionere fødevareproduktionen, og det skal vi som beslutningstagere forholde os til. Derfor har vi valgt at sætte fokus på dette til årets konference ved, at invitere førende eksperter på området til dels at fortælle mere om teknologierne, og dels hvordan vi bedst ruster vores virksomheder til fremtiden.

Kulminationen på vores virtuelle konference bliver indlægget med serieiværksætter Lars Tvede, der vil give indlæg/fortælle om disruption af fødevareproduktion samt hans tilgang til investering i det nuværende marked.

Du kan se alle indlæg på din computer, iPad eller mobiltelefon lige så mange gange du vil i perioden den 5.-22. november 2020, og du bestemmer selv hvornår på dagen. Lars Tvedes indlæg kan kun ses torsdag den 5. november 2020.

 

Jette Hedegaard Jette Hedegaard
Bogholder og sekretær 74365144
jhe@agrocura.dk