Ny råvarerådgiver hos Agrocura

I dag starter Henrik Andresen som ny kundechef hos Agrocura.

Det er med mange års erfaring fra korn- og foderstofbranchen og dermed med et stort kendskab til råvaremarkederne i bagagen, at 50-årige Henrik Andresen i dag den 1. juli tiltræder stillingen som kundechef i rådgivningsselskabet Agrocura i Aabenraa.

Henrik Andresen er født og opvokset i Søst ved Rødekro og blev i 1992 med en handelsuddannelse i bagagen salgsassistent i DLG. Her har han gennem årene været i flere af landsdelene DLG-afdelinger bl.a. i Rødekro, Brørup, Løjt, Skærbæk og Toftlund. De sidste tre år har han været afdelingsleder i Sundeved-afdelingen ved Ullerup med et stort opland og dermed en stor omsætning.

Henrik Andresen har gennem alle årene beskæftiget sig med handel med afgrøder, foder, gødning og kemi, og han sætter sig nu over på den anden side af skrivebordet for at rådgive landmænd om strategier i forbindelse med handel med råvarer. Det kan bl.a. dreje sig om, at landmændene kan dække sig af økonomisk i et marked med meget svingende priser over tid – både når det gælder salg af afgrøder til korn- og foderstofselskaber, og når det gælder indkøb af foder, og i den forbindelse er det væsentligt med indsigt i den internationale handel.

Henrik Andresen bor i Søst ved Rødekro og driver i fritiden et landbrug med 65 hektar jord under plov og en årlig produktion af 1.800 slagtesvin.

Hans Vigen Hans Vigen
Direktør 32677151
29611813
[email protected]

Kategorier:
Ny medarbejder