Nyheder

Omicron varianten sender chokbølger igennem de finansielle markeder

På kort sigt skal vi være ydmyg ift. aktierne, på længere sigt vurderer vi ikke Omicron får større indvirkning på markederne og vi fastholder vores strategi.

Bitcoin sætter ny rekord

Verdens, i øjeblikket, hurtigst voksende aktivklasse (krypto) får ny opmærksomhed efter Bitcoin i går satte ny rekord. Vi tager endnu en status i de finansielle markeders mest interessante hjørne, og kigger nærmere på den første Bitcoin ETF der ramte markederne i tirsdags.

Covid-19 har givet en kæmpe adrenalin indsprøjtning i røven på krypto-elefanten

Innovationen i krypto-verdenen går styrtende hurtigt, hvor bitcoin-netværket vokser hurtigere end internettet gjorde på samme stadie. El Salvador har netop adopteret Bitcoin som legal tender på lige fod USD, der kan spare landet for overførselsgebyrer på op mod 33 %. Derved er 5-års prognosen skruet frem til… i dag! Det betyder omvendt også at mens internettet gjorde(gør) meget materiale og information gratis til alle, gør krypto og blockchain teknologi nu at værdierne i stigende grad kommer tilbage til rette ophavsmand. De næste 2-10 år bliver vanvittige.

Se eller gense vores webinar fra den 29. april vedr. digital valuta

Digitale valuta er, igen, et emne i høj kurs i den finansielle verden i takt med diverse kryptovalutaers seneste himmelflugt.

The big picture – digital valuta

Digitale valutaer banker på døren til finansmarkedernes næste store revolution og er et større tema end mange regner med.