Nyheder

August opdatering på kornmarkederne

Hvordan skal der strategisk ageres ud fra årets høst? Det er et relevant spørgsmål uanset om du er køber eller sælger i markedet. Traditionen tro kommer vi med vores bud, men i år tager vi også bestik af den økologiske afgrødesituation.

Rusland angriber Ukraine

Plancher fra dagens webinar, finder du her.

Agrocura webinar omkring svinemarkedet i Kina

Hvad sker der lige på svinemarkedet ude i Kina? Det vil Jørgen Lindberg fra Scandinavian Farms i Kina, hjælpe os med at svare på.

LIVE webinar den 25. marts kl. 17 om det vilde aktiemarked!

Efter en vild optur siden marts 2020, er særligt vækstaktierne begyndt at vise lidt svaghed. Har vi en større nedtur i udsigt, eller søger investorerne blot andre græsgange end de seneste års darlings.

Virtuelt infomøde den 25. feb.-5. april 2021

Vi havde glædet os til at se dig til et fysisk infomøde, men som følge af COVID-19 afholder vi forårets infomøder virtuelt. Det ændrer dog ikke på, at vi har sammensat et stærkt program til dig.

Få formuen til at vokse - gratis intro-webinar

Farmbrella præsenterer på et gratis intro-webinar den 17. december et nyt investeringsforløb, der skal lære netværkets medlemmer at få formuerne til at vokse.

Agrocura webinar omkring svinesituationen

Vi holder igen et GRATIS webinar, som du kan se på din computer (der er ikke fysisk fremmøde). Denne gang er det omkring svinesituationen.

Webinar - Agrocura klæder dig på til årets vigtigste handel

Årets vigtigste handel står for døren, og i den anledning afholder Agrocura igen et online webinar. Høsten er en travl tid, og derfor har vi tilpasset webinaret til en høstvenlig version, hvor vi på 30 minutter klæder dig fuldkommen på til dine kommende dispositioner.

Virtuelt infomøde den 22.-28. juni 2020

Som noget nyt i år og på baggrund af COVID-19 laver vi virtuelt infomøde. Du kan se og høre alle indlæg på din computer, iPad eller mobiltelefon i perioden 22.-28. juni.

Webinar: Corona update version 6

Se eller gense webinaret fra onsdag den 29. april 2020.

1 2 3 4