Vores samarbejdspartnere

Hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S skaber vi solide beslutninger om forretning og formue.

Vi vægter tillid og transparens højt, og arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder. For at sikre vores kunder optimal service og de bedste produkter og løsninger, har vi indgået samarbejder med en række uafhængige partnere.

 

 

Specialister indenfor forsikringsløsninger til virksomheder. Beskæftiger sig med alle facetter, som har berøring med en moderne virksomheds forsikringsforhold

*

Vi anvender Saxo Banks platforme i forbindelse med vores arbejde med finansielle instrumenter Futures og optioner, som handles på børsen, samt i vores investeringsunivers CuraInvest.

Leverandør og producent for årlig Agrocura Avis

Agrocuras rådgivere er skribenter på Effektivt Landbrugs daglige markedssider, hvor de leverer relevante og gennemarbejdede analyser om råvare- og finansmarkederne.

*

 

 

Vi anvender Keystone Capital Managements Alpha Generating Model (AGM) i vores allokeringsstrategi, til vores fond AlphaCura.

Kirk Larsen & Ascanius er et advokatfirma, der yder rådgivning indenfor alle juridiske områder. 

Vores samarbejde omfatter deres ekspertise og viden om især selskabsdannelse og -konstruktioner.

Property Advice Landbrug står klar til at hjælpe med rådgivning, strategi, vurdering og formidling af landbrugsejendomme. 

*

 

 

Crescendo er en ejendomsudbyder, der bygger på grundighed, erfaring og det rigtige netværk, og som er specialister i investering i ejendomme og grøn energi

*

Agrocuras interne IT-udvikler. 

Landbrugsmæglerne Hekto&Co er specialister i salg af danske landbrug og landbrugsvirksomheder. De er med hele vejen og rådgiver om alt fra vurdering og strategi til salg og formidling.

*

 

 

Agrocura samarbejdspartner NEOFX

NEOFX hjælper europæiske virksomheder med at spare penge på valutavekslinger.

*

 

 

 

 

*samarbejdspartnere hvorfra Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S modtager provision eller anden form for indtjening.

Hans Vigen Hans Vigen
Direktør 32677151
29611813
[email protected]