Om Agrocura

Om Agrocura

Agrocura er en professionel finansiel rådgivningsvirksomhed.

Vi er en uafhængig finansiel virksomhed, der ikke er bange for at tage stilling til markedet. Vi analyserer markedet og giver på baggrund af analyserne vores holdning til kende. Agrocura er stiftet 1. juli 2010 og medarbejderne har den nødvendige certificering i røde produkter.

Hos Agrocura ser vi det som vores fornemmeste opgave at yde den sparring og rådgivning, der sikrer størst mulig sikkerhed og risikoafdækning i forbindelse med investering. Agrocura er din mulighed for at outsource risikoafdækningen til eksperter med rod i landbruget. Vi følger nøje prisen på råvarer, konjunkturer, renter og valuta på det finansielle marked hver eneste dag, så
du kan fokusere på bedriften.

Vi tjener ikke på omsætning og honoreres alene for den rådgivning vi yder. Enten i form af abonnementsbetaling eller en rådgivningsaftale.

Link til Leverandørservice tryk her.

Det siger vores kunder

"Jeg er med på Agrocuras infomøder hvor jeg får et godt indtryk af hvilken vej vinden blæser, og får inspiration til mine afdækninger. - Jørgen Kjørup, Svineproducent.
"10 kr. fra eller til kan betyde en Verden til forskel for eksempelvis en svineproducent, derfor anbefaler vi vores kunder at afdække sig via optioner." - Ole Skovbøl Jensen - Kundechef Agrocura