Om Agrocura

Om Agrocura

Agrocura er en professionel finansiel rådgivningsvirksomhed.

Agrocura er en uafhængig finansiel virksomhed der er stiftet i 2010 og har til formål, at yde økonomisk helhedsrådgivning og effektiv risikostyring til dagens moderne virksomheder primært inden for landbrug. Gennemarbejdede analyser og modeller danner grundlag for vores anbefalinger, mens vores hovedfokus er at rådgive den enkelte virksomhed/kunde efter dennes behov, indenfor områder som investering, finansiering og råvareafdækning.

Det er vores opgave, at vi sammen med kunden får afdækket behovet og derefter identificere de optimale processer tilpasset den enkelte kunde. Derfor er vores ”produktpalette” som udgangspunkt vejledende, da vi gennem erfaring og ved at lytte til vores kunder, ved at kundernes profiler kan være meget forskellige. Vi ønsker, at være kundens foretrukne rådgivningspartner gennem proaktiv og nogle gange anderledes rådgivning end det der ellers har kendetegnet især landbrugsbranchen. I vores rådgivning er vi derfor ikke bange for, at inkludere kompetencer fra andre rådgivningshuse som ligger ud over vores kerneområde, så længe det er til gavn for den enkelte kunde.

For at kunne modsvare dagens krav og behov fra kunderne og kunne yde rådgivningsvirksomhed, er det nødvendigt at medarbejderne løbene uddanner og tilegner sig ny viden. Det sker bl.a. som rød certificering* ved finanstilsynet som tilmed er et lovkrav og skal fornys hver 3 år. Disse certificeringer har Agrocura medarbejderne.

*For særlige finansielle produkter ex. swap, optioner og alternative investeringsfonde skal medarbejderen certificeres hos finanstilsynet for, at må rådgive.

Link til Leverandørservice tryk her.

Det siger vores kunder

"Jeg er med på Agrocuras infomøder hvor jeg får et godt indtryk af hvilken vej vinden blæser, og får inspiration til mine afdækninger. - Jørgen Kjørup, Svineproducent.