NutriFair er vigtig for os

Rådgivningsselskabet Agrocura er med på messen for tredje år i træk med alle sine medarbejdere. Her præsenterer selskabet sit seneste produkt, VaR Risikostyring.

Se også artiklen i EffektivtLandbrug.

Hvilke risici er der forbundet ved de enkelte elementer i den øverste styring af sin bedrift, og hvad er vigtigst på et givent tidspunkt? Den del af bedriftsstyringen har Agrocura fokus på at udrede, og på årets NutriFair messe i Fredericia præsenterer selskabet sit seneste produkt, VaR Risikoanalyse, der hjælper kunden med at holde styr på de aspekter af forretningen.

-Der er findes mange risici i landbruget, og tanken bag VaR Risikoanalyse er at få belyst, hvilke risikoelementer, man især skal have fokus på, og hvilke, man måske ikke skal have helt så meget fokus på eller kan nedprioritere, så man rammer de rigtige risici hurtigst og først og får taget hånd om dem, siger Jens Kornbeck, der er analytiker hos Agrocura.

-Vi arbejder ud fra, hvad det er der primært har konsekvens for bundlinjen.

Er det råvarer, vi skal have størst fokus på, fordi der er størst risiko her, eller er det renten, er det aktier, eller hvor kan det ellers være, vi har risici i vores virksomhed.


Alle mand af huse

I de to dage, hvor NutriFair foregår, kan man møde samtlige medarbejdere fra rådgivningsfirmaet. For Agrocura giver det god mening, da messen ifølge Jens Kornbeck er af en vis betydning for firmaet.

-Det er ikke fordi messen betyder alt for os, men lige så meget fordi, vi er spredt ud over hele landet. Så virksomhedsmæssigt giver det god mening for os at bruge nogle dage sammen rent socialt, men samtidig er det også en vigtig messe for os, og nemt for os at møde vores kunder der, når vi er så bredt funderet i hele landet, siger analytikeren, der ser klare fordele ved at deltage i messen.

-Det er et godt sted for os både at mødes vores nuværende kunder, men også at møde potentielle kunder.

For os er en af fordelene ved at være med, at der er rigtig mange beslutningstagere med til NutriFair, så de mennesker, vi kommer i snak med, vil typisk kunne tage en beslutning om et samarbejde mellem os og så den virksomhed, de selv måtte have. Og det er jo også noget, vi forhåbentlig kan profitere noget af, slutter han.

-For os er en af fordelene ved at være med, at der er rigtig mange beslutningstagere med til NutriFair.

Jens Kornbeck Jens Kornbeck
Porteføljemanager 32677146
28603999
[email protected]

Kategorier:
NutriFair