Hans Vigen ny direktør i Agrocura Finans & Råvarer A/S

En solid viden fra den finansielle sektor er ballasten, når Hans Vigen sikrer fortsat udvikling og vækst i det sønderjyske rådgivningsselskab.

Den 7. december 2018

Pressemeddelelse 

Hans Vigen ny direktør i Agrocura Finans & Råvarer A/S

En solid viden fra den finansielle sektor er ballasten, når Hans Vigen sikrer fortsat udvikling og vækst i det sønderjyske rådgivningsselskab.  

44-årige Hans Vigen, som har en solid karriere i den finansielle sektor, er udpeget som ny direktør for Agrocura Finans & Råvarer A/S i Aabenraa.

Hans Vigen har taget en finansiel lederuddannelse fra Finansakademiet og har i en årrække været leder og afdelingsdirektør i Frøs Herreds Sparekasse. I de senere år har han været erhvervsrådgiver i Broager Sparekasse.

Agrocura Finans & Råvarer A/S er et datterselskab af LandboSyd, beskæftiger 10 medarbejdere og har en omsætning, der nærmer sig 8 mio. kr. Omsætningen har været stigende gennem alle årene siden, cheføkonom Jens Schjerning i 2010 var med til at stifte selskabet. Han har med stor passion og indsats skubbet virksomheden frem til det nuværende niveau, hvor der i dag er mere end 2.000 kunder spredt i hele Danmark. 

Virksomhedens speciale er markedsanalyser og rådgivning indenfor finans- og råvarer samt risikostyring inden for landbrug. Efterspørgslen på sparring og rådgivning på dette område har været støt stigende gennem årene.

Hele teamet og bestyrelsen i Agrocura Finans & Råvarer A/S har været gennem en strategiproces her i 2018, hvor fundamentet blev lagt for, at løfte den sønderjysk-ejede virksomhed ind i fremtiden, forklarer adm. direktør Anders Andersen, LandboSyd, der er bestyrelsesformand i Agrocura Finans & Råvarer A/S:

”Et af handlepunkterne i strategien er yderligere fokusering på ledelse og videreudvikling af virksomheden, og vi er glade for, at Hans Vigen er klar til at gå forrest og sikre yderligere udvikling og vækst”, siger Anders Andersen.

Han oplyser, at cheføkonom Jens Schjerning fortsat er at finde i virksomheden og med fortsat stor fokus på fagligheden, samt nu med mere tid til kunderne.

Hans Vigen bor i Stubbæk ved Aabenraa og kommer fra en landbrugsfamilie. I fritiden er Hans Vigen og familien aktive i træning og konkurrencer inden for løb.

For yderligere oplysninger kan følgende kontaktes:

 

Adm. direktør, LandboSyd, Anders Andersen tlf. 2328 2471

Cheføkonom, Agrocura, Jens Schjerning tlf. 2142 5620

Direktør, Agrocura, Hans Vigen tlf. 2961 1813

Hans Vigen Hans Vigen
Direktør 32677151
29611813
[email protected]

Kategorier:
Ny direktør