Direktør i Agrocura fratræder

Ny koncernstrategi med fokus på styrket samarbejde og optimering af synergi mellem LandboSyd og koncernens datterselskaber skal sikre fortsat vækst og udvikling.

Dato: 26.01.22

 

I forbindelse med implementering af den nye koncernstrategi og det fortsatte udviklingsarbejde er der indgået aftale om, at direktør i Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S, Hans Vigen, fratræder.

 

Positiv udvikling

Hans Vigen har siden 2019 stået i spidsen for Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S og har sammen med Agrocuras dygtige medarbejdere bidraget til at sikre en positiv udvikling i fondsmæglerselskabet. Herunder er det under Hans Vigens ledelse lykkedes at skabe en række nye produkter, innovative løsninger og ikke mindst sikre en øget digitalisering til gavn for LandboSyds medlemmer og Agrocuras kunder. Ligesom en vigtig milepæl blev nået, da Agrocura i 2020 fik autorisation som fondsmæglerselskab hos Finanstilsynet.

Hans Vigen og LandboSyd har i forbindelse med implementering af den nye koncernstrategi drøftet, hvilke ledelsesmæssige ressourcer og kompetencer der bedst kunne sikre størst mulig forankring og samarbejde mellem Agrocura og LandboSyd koncernen. Processen har bidraget til at skabe fælles forståelse og afklaring af et behov for at tilføre Agrocura nye ledelsesmæssige kræfter. Efter gensidigt ønske er der derfor indgået en fratrædelsesaftale, der betyder, at Hans Vigen har sidste formelle arbejdsdag fredag den 28. januar.

 

Momentum fastholdes

For at sikre høj kundeservice og fortsat momentum i Agrocuras positive udvikling er Peer Slipsager (57 år) pr. dags dato indsat som interim direktør i Agrocura. Peer Slipsager kommer med en baggrund som revisor hos KPMG og har bl.a. solid erfaring indenfor bank og finansiering, produktion, software og rådgivning. Peer Slipsager har i sin lange erhvervskarriere bl.a. stået i spidsen for udvikling af egen virksomhed og kommer ligeledes med international erfaring fra såvel USA som Tyskland. Peer Slipsager har det seneste år fungeret som strategisk rådgiver for LandboSyd.  

 

Yderligere oplysninger:

Sune Aagot Sckerl, adm. direktør, LandboSyd, mobil: 23 72 12 66.

 

Kategorier: