Atypisk investor glad for rådgivning

Jeg er blevet tage godt imod af Agrocuras analytiker Jens Kornbeck, og ingen spørgsmål er for dumme, siger nordjysk kvinde -hun sætter pris på uvildigheden.

Se også artiklen i Landbrugsavisen.

Uvildigheden spiller en stor rolle i rådgivning om investering.

Derfor har jeg valgt at bruge Agrocuras investeringsrådgivning." Det siger en hustru til en landmand i det nordjyske. Hun ønsker at være anonym, da hun oplever, at investering er en privatsag.

Lad os for nemheds skyld kalde hende Hanne.

Hanne har fuldtidsarbejde ved siden af de mange gøremål hjemme på bedriften, hvor der og klares en masse andre opgaver.

Hun har arvet og har pensionsmidler og derfor brug for gode råd: " Jeg har jo travlt, og kan ikke selv holde øje med Trump, handelskrigen med Kina og markedet for obligationer og aktier. Derfor søger jeg professionel hjælp," siger Hanne.


BRUGTE EGNE AFDELINGER

Tidligere var det en rådgiver i et pengeinstitut, som hjalp hende: " Men jeg konstaterede, at omkostningerne var høje, og at de udelukkende investerede i pengeinstituttets egne afdelinger. Det kan godt være disse afdelinger er gode -det udelukker jeg ikke. Men jeg kom i tvivl, og både min mand, min søn og hans venner foreslog, at jeg søgte til Agrocura, som de bruger. Det har jeg ikke fortrudt," siger hun.

" Jeg jo lidt atypisk, når det gælder investeringer. Mange kvinder op i årene overlader det til mændene.

Alligevel er jeg er blevet taget godt imod, og jeg har aldrig følt, at nogen tænkte åh, nej, ved hun ikke bedre. Ingen spørgsmål er for dumme," siger Hanne.

" Jens Kornbeck fra Agrocura kom herop til os og besøgte os, og vi kiggede hinanden i øjnene og snakkede om tingene, så han ved, hvad jeg har af krav til risikoen i investeringerne.

Det betyder meget, når vi nu mailer med hinanden," siger Hanne.

" Jeg har tillid til Jens, og jeg får god information om, hvad der sker på markederne og er blevet informeret godt," siger Hanne.

" Skiftet fra et pengeinstitut har været en god oplevelse.

Jens Kornbeck Jens Kornbeck
Porteføljemanager 32677146
28603999
[email protected]

Kategorier:
Finans Investor