Agrocura Junior: netværksgruppe for unge landmænd med interesse for økonomi

Agrocura Junior er vores netværksgruppe for unge landmænd med interesse i økonomi. Uanset om du er under uddannelse, medarbejder eller selvstændig er du velkommen i gruppen. Vores eneste krav er din interesse og din lyst til at deltage i dialogen.

Dato: 24.02.22

Det giver vores netværksgruppe dig

Vores netværksgruppe giver dig et fagligt forum til sparring og netværk på tværs af geografi og uddannelse. Uanset om du har interesse i dyr, planter eller energi vil du kunne bruge møderne aktivt i din hverdag.

Vi mødes 4 gange årligt – 1 gang i kvartalet, hvor vi fra Agrocuras side vil præsentere dig for den nyeste viden indenfor råvarer, konjunkturer, finansiering og investering. Møderne afholdes efter kl. 19.00, så du ikke behøver at tage fri for at deltage.

 

Få indflydelse på indhold

Møderækken bliver en kombination af indlæg, temaer og diskussion, men vi lægger stor vægt på at I, i gruppen selv får mulighed for at præge indholdet.
Møderne vil variere mellem fysisk fremmøde og online møder. Vores ønske er et forum, hvor der er plads til åbenhed og ærlighed, og derfor prioriterer vi grupper
af 10-15 personer.

Kom til gratis opstartsmøde

Torsdag d. 03.03.22 kan du komme til gratis opstartsmøde på Dalum Landbrugsskole i Odense. 

Mødet afholdes kl. 19.00 - 20.30. 

Læs mere om Agrocura Junior og tilmeld dig her

 

Du kan også tilmelde dig direkte via linket her

 

Kategorier: