Nyheder

LIVE webinar den 25. marts kl. 17 om det vilde aktiemarked!

Efter en vild optur siden marts 2020, er særligt vækstaktierne begyndt at vise lidt svaghed. Har vi en større nedtur i udsigt, eller søger investorerne blot andre græsgange end de seneste års darlings.

340 landmænd gør sig klar på fremtiden

Er du også interesseret i at vide hvad fremtiden, både for dansk landbrug men også for dansk økonomi? Ja så er det med at hurtig på tasterne og få tilmeldt dig Fondsmæglerselskabet Agrocuras virtuelle infomøde. Og noget tyder på at den landsdækkende rådgivningsvirksomhed har ramt rigtigt med årets program, for foreløbig har det tiltrukket 340 deltagere, hvor af hovedparten er landmænd.

Infomøder med bud på fremtiden

Igen i år afholder det finansielle rådgivningsselskab Agrocura infomøder - denne gang virtuelt.

Virtuelt infomøde den 25. feb.-5. april 2021

Vi havde glædet os til at se dig til et fysisk infomøde, men som følge af COVID-19 afholder vi forårets infomøder virtuelt. Det ændrer dog ikke på, at vi har sammensat et stærkt program til dig.

Virtuelt infomøde den 22.-28. juni 2020

Som noget nyt i år og på baggrund af COVID-19 laver vi virtuelt infomøde. Du kan se og høre alle indlæg på din computer, iPad eller mobiltelefon i perioden 22.-28. juni.

Hvordan ser vi råvaremarkedet udvikle sig?

Fundamentalt set går vi ind til en ny sæson med markant forbedret forsyningssituation sammenlignet med sidste år. Hvad betyder Corona-virussen for råvarepriserne og den usikkerhed vi i øjeblikket ser i marked?

Infomøder feb./marts 2020

Som noget nyt i år holder vi kun infomøder i februar/marts måned. I stedet for infomøderne i maj/juni, afholder vi løbende i perioden lukkede webinarer om relevante og interessante emner. Disse webinarer er gratis for vores kunder med en Focus+ aftale. Det vil stadig være muligt at deltage for dig, som ikke er Focus+ kunde, mod betaling.

Agrocura: Pæne udsigter for mælkeproducenterne

Efteråret 2019 og 2020 kan gå hen og blive »rigtig fornuftigt« for mælkeprisen, vurderer Agrocura.

Kinas svinepest er en joker for svineprisen

Agrocura tror ikke på så høj en gennemsnitlig svinepris i 2019 som Landbrug & Fødevarer, men svinepesten i Kina kan ændre billedet, lød det fra analytiker i Agrocua, Ole Skovbøll Jensen, på infomødet i Silkeborg i går.

Schjerning: Ingen recession lige om hjørnet

De økonomiske nøgletal peger meget tydeligt på, at det går ok med økonomien for tiden, og der kommer formentlig ingen recession i USA de kommende to år, vurderer cheføkonom i Agrocura, Jens Schjerning.

1 2