340 landmænd gør sig klar på fremtiden

Er du også interesseret i at vide hvad fremtiden, både for dansk landbrug men også for dansk økonomi? Ja så er det med at hurtig på tasterne og få tilmeldt dig Fondsmæglerselskabet Agrocuras virtuelle infomøde. Og noget tyder på at den landsdækkende rådgivningsvirksomhed har ramt rigtigt med årets program, for foreløbig har det tiltrukket 340 deltagere, hvor af hovedparten er landmænd.

Læs også denne artikel på maskinbladet.dk

"Vi har oplevet en helt forrygende interesse om dette infomøde, hvilket er rigtig glædeligt for os og vi ser frem til at servere nogle spændende indlæg for alle deltagere," lyder det fra Agrocuras direktør Hans Vigen.

Til infomødet er det muligt at høre fremtidsforsker Jesper Bo Jensens vurdering af landbrugets udvikling de kommende 1o år, samt hvordan corona-krisen vil afspejle sig i vores forbrug af fødevarer og andre landbrugsprodukter.

Traditionen tro bliver deltagerne desuden klædt på om seneste udvikling på de globale finans- og råvaremarkeder af Agrocuras egne eksperter. Desuden vil cheføkonom Jens Schjerning komme med sin vurdering af de muligheder den kommende højkonjuktur giver. Som en lille ekstra detalje krydres infomødet med en virtuel ølsmagning af øl fra Fanø bryghus.

"Når nu Covid-19 har reduceret forbruget af øl vil vi naturligvis gøre vort til at øge efterspørgslen og her var infomødet et oplagt sted at starte," lyder det kækt fra direktøren.

Agrocuras infomøde starter torsdag d. 25. februar med live indlæg ved Jesper Bo Jensen kl.19.30. Herefter er det muligt at se og gense alle indlæg så mange gange du har lyst frem til d. 5. april.

Hele programmet og tilmelding til konferencen finder du her.

Hans Vigen Hans Vigen
Direktør 32677151
29611813
[email protected]