Agrocura Kongresdage - November 2023

Tidspunkt: 23. november 2023 kl. 09:00 - 15:00

Sted: 7400 Herning eller 4930 Maribo
Arrangør: Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Pris for deltagelse: Gratis for vores kunder med Focus+ aftale (fastprisaftale), at deltage.
For øvrige deltagere, se invitationen.

Se hele invitationen samt programmet her.

I Agrocura lever og ånder vi for vores kunder, og at møde jer i øjen­højde er det bedste vi ved, men når vores kunder samtidig er fordelt ud over hele Danmark, giver det os indimellem små hovedbrud i forhold til at finde den ideelle placering. Efter flere års fast tradition med at afholde vores årlige konference på Hotel Munkebjerg i Vejle har vi til denne sæson valgt at ryste posen, og derfor afholdes Agrocuras kon­ference i år som 2 kongresdage i henholdsvis Herning og Maribo.

Vi har sammensat et spændende program til dig, hvor du bliver op­dateret om alt indenfor finans, kon­junkturer og råvarer, lige som at vi har krydret programmet med eks­terne indlæg. Rammerne for vores kongresdage har vi valgt at gøre mere autentiske, og derfor afholder vi dagene i samarbejde med to New Holland forhandlere – glæd dig derfor til at være blandt nye me­jetærskere, traktorer og maskiner.

Tilmeld dig her:

Den 23. november 2023 ved Mertz // New Holland, Maribo 6C, 4930 Maribo

Ved tilmelding accepterer man, at billeder taget ved disse arrange­menter må bruges til markedsføring og lign. samt at Agrocura må ringe dig op efter arrangementerne. Hvis dette ikke ønskes, bedes der venligst givet besked herom.

Hans Vigen Hans Vigen
Direktør 32677151
29611813
[email protected]