1:1 møde - Bliv klogere på finansielle instrumenter (30.07.24)

Tidspunkt: 30. juli 2024 kl. 09:00 - 19:30

Sted: Online Teams-møde
Arrangør: Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Pris for deltagelse: Gratis

Et professionelt landbrug i dagens Danmark skal have fokus på den bedst mulige bundlinje frem for toplinjen. Det kræver grundigt benarbejde, hvis man skal lykkes, da der skal skabes overblik over mængder, mulige konsekvenser af prisudsving samt mulighed for at agere ved at kunne benytte alle redskaber i værktøjskassen.

Vil du blive klogere på brugen af futures og optioner, til risikostyring af din bedrift?

Så book et 1:1 møde med mig!

På mødet vil jeg introducere dig til hvordan de finansielle instrumenter kan bruges aktivt i forbindelse med risikostyring af dine handler med råvarer. Vi starter helt grundlæggende for at få det basale kendskab til hvad optioner og futures er samt forskellen på de to instrumenter.

Vi vil sammen få en god snak omkring praktiske eksempler, som tager udgangspunkt i din egen produktion, så du kan se, hvordan du kan bruge de finansielle instrumenter på lige præcis din bedrift.

Mødet er ganske uforpligtende og skal ses som en mulighed for at blive klogere på de fordele, der ligger i brugen af de finansielle instrumenter.

 

30 minutter - kun til dig 

Hver sidste tirsdag i måneden åbner jeg min kalender fra 09:00 - 19:30, så du kan booke dig ind på et gratis, uforpligtigende 1:1 teamsmøde. Kalenderen er delt ind i 30-minutters intervaller, så du kan booke dig ind på det tidsinterval der passer dig bedst. 

 

Fandt du ikke et tidsinterval der passer dig? Giv mig et kald på tlf. 2099 0409, så finder vi ud af det sammen. 

 

Jeg ser frem til at møde dig online :) 

Mikkel Ebbesen Mikkel Ebbesen
Kunderådgiver, råvarer 32677603
20990409
[email protected]