Nyheder

Råvarepriserne fortsætter ind i 2021, som de sluttede 2020. Med pil op!

Specielt sojaen ser sig ikke tilbage i øjeblikket med nådesløse stigninger til følge. Vi i Agrocura er fantastisk glade for at have afdækket vores forbrug helt frem april 2022 til super priser, men det er desværre ikke alle, som er samme situation.

Året hvor pengene mistede deres værdi

Pengene har aldrig været så billige som nu og der er masser af dem. Det giver gode muligheder for landmændene, mener Agrocuras direktør.

Højere lang rente venter i 2021

Efter et år, hvor samfundet har været lukket, ser det mere positivt ud for 2021, hvor vaccinen mod Corona finder vej til os. Flere finanshuse ser en vækst på 4-8 pct. i 2021.

Ministerudmelding kan øge værdien af renteswaps

Erhvervsminister Simon Kollerup har ifølge dagbladet Børsen gjort det klart, at selskaber skal bruge internationale standarder til at udregne værdien af deres renteswap. Dermed kan renteswaps i landbruget få en bedre markedsværdi, men det kræver et opgør med bankerne, vurderer cheføkonom.

Podcast - Flugten af penge, hvor penge er affald

Lørdag d. 12. dec. gæster Agrocuras cheføkonom Jens Schjerning Aktieuniverset.

Prisen på jord står bomstille

Modsat alt anden fast ejendom har jordprisen ikke rørt sig ud af flækken i løbet af 2020.

Nye tal: Jordpriser står stille

Jordprisen ligger fladt, mens priserne på boliger og sommerhuse går i vejret, viser en ny analyse for de første tre kvartaler af 2020. Jordpriserne er dog stille og roligt på vej ud af dødvandet, vurderer cheføkonom.

Penge flygter ind i ejendomme, jord lader vente på sig (nye tal på jordpriser)

Under IT-boblen fortsatte prisstigningerne på ejendomsmarkedet, selvom der var krise. Det samme gælder Coronakrisen. Sommerhuse er steget med 12,04% i de første 3 kvartaler af 2020. Dernæst ejerlejligheder med 6,48% og parcelhuse med 4,77%. I bunden er jordprisen steget 0,00%.

Skatteregning på op mod 20 mia. kr. venter

Det vil komme til at koste et sted mellem tabet i udbytteskandalen og en ny Storebæltsbro at nedlægge minkerhvervet.

Cash is trash

Penge er affald, dvs. kontanter er intet værd på en indlånskonto. Så snart coronakrisen fordufter, er der gigantiske midler, der skal på investeringsbordet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17