Nyheder

Friske tal på jordprisen for 4. kvartal 2017

Stabil udvikling i jordprisen, som nu hedder 155.000 kr./ha. på landsplan

Fem stjerner til Jyske Erhvervslån

Siden sommer 2017 har vi haft en femte realkreditudbyder i landbruget. Det er Jyske Bank, der har trukket deres lån på boligmarkedet ind på landbruget, det såkaldte Jyske Erhvervslån.

Hvordan reagerer din finansielle partner på stigende renter?

Forhold dig sammen med din bank til udsigten til stigende renter det næste stykke tid, og overvej om nødvendigt at finansiere dele af din låneportefølje med fast rente, lyder rådet fra Agrocura

Råvarer er gode at investere i nu

Hvis man vil investere formuen, inden den nuværende højkonjunktur for alvor kommer på retræte, er det interessant at se på råvaresektoren, mener en analytiker.

Agrocura har ca. 2000 bedrifter som kunder

Over hele landet hjælper vi mange af vores kunder med forhandling, og dialog med bank/realkredit, og vi lykkes ofte med prisreduktioner, optimering af realkreditlån samt godkendelse af rentestrategier, ligesom flere og flere bedrifter også kan skifte bank/realkredit.

Ny medarbejder hos Agrocura

Søren Pilegaard er startet som finansiel rådgiver.

Vi har igen afholdt et par super gode infomøder

Denne gang på Rold Storkro, Skørping om formiddagen og eftermiddagen blev holdt på Nr. Vosborg, Vemb.

Renten viser stærkere takter

Med mindre du har et større pengebeløb stående på indlånskontoen, vil du af dine finansielle samarbejdspartner blive udfordret på krav om fast rente, når først centralbanken ECB hæver renten.

Aktiemarkederne korrigerer - hvad så nu?

Hør Jens Kornbeck kommentere på hvorfor vi gik ud af aktierne midt januar og vores holdninger til det igangværende aktiefald i Radio24Syv - 12:41 "Historisk dyk på det amerikanske aktiemarked spreder sig".

1 2